serginho_20 aslında ben patch değilde tek yüz olarak arıyorum gerçi farketmez ya m.united face pack yada nani tek olarak olurmu?
bulkane Fenerbahçe futbolcularının en güncel yüzlerini bulman mümkün mü?Elimde var biraz face ama bin dosyaları tek tek player gdb manager ile ekliyorum kitserver da kullanıyorum.Senin buldukların da .bin dosları mı oluyor yoksa direkt kitserver/gdb/faces e atılıyor mu?Bir ara bende süper patch vardı hiç sıkıntım yoktu silinince parça parça buluyorum yamaları.Ondaki face ler süperdi.
yagizz Orjinal Mesajı Yazan: bulkane Fenerbahçe futbolcularının en güncel yüzlerini bulman mümkün mü?Elimde var biraz face ama bin dosyaları tek tek player gdb manager ile ekliyorum kitserver da kullanıyorum.Senin buldukların da .bin dosları mı oluyor yoksa direkt kitserver/gdb/faces e atılıyor mu?Bir ara bende süper patch vardı hiç sıkıntım yoktu silinince parça parça buluyorum yamaları.Ondaki face ler süperdi. bıyır kanka sırıta sırıta kullan :D:D http://rapidshare.com/files/72821817/fullfb.rar
yagizz neeee ben ciddiyim gördüğün gibi bütün faceleri 15 dk icinde veriyorum ama arkadas icin face yapamam benimkiler toplama cünkü....
ronaldo714 beyler iyi paylasım ama benim bi sorunum var.faceleri skin colour 1,3ve4e faceleri ggs den ekliorum sonra oyuna giriom orda face yoq eski face war ama skin colour 2 de hepsini ekleyip oyunda oynuyorum bi yardım ederseniz sevinirim....
yagizz YANLIS YERE YAZMISIN SORUYU AMA NEYSE CEVABINI VERİM:::: GGS DE HER FACE DEN 2 TANE VARDIR. SEN İKİSİNEDE EKLEMEYİ DENE.... Baska Da Soru Sorma.... Sor Ama Buraya Değil....
yagizz arkadaslar burda işim bitti.... konuyu silemicem diger üyeliğim banlanmıs.... modlardan biri silse tam süper olur....