beta91 Arkadaşlar bende klavye sorunundan şikayetçiyim.Şöyleki yeğenin makinasında format attıktan sonra yeniden pes 2008 i yükledim.Sempron 3100+ epox npa slı ve 2600 xt var ondada.Pes 2008 i başlattıktan sonra menü kısmına klavyeden basınca menüler yukarı aşağı hızlı hızlı hareket ediyor.Şansa maç başlama ekranını seçtiğim zaman takımları seçerken bu seferde amblemlerin arasında hızlı hızlı hareket ediyor takımları yakalayamıyoruz.Aynı şekilde maç ı ayarlayabilirsem zar zor maçta ne pas atıyor ne şut adam burnun dikine taç çizgisine kadar gidiyor hiç tempoyu bozmadan.(İbrahim üzülmez gibi) Acaba sorun nedir neyin nesidir.
atlas94500 dostum bendede anısı oluyor du ekran kartım 2600xt 256mb.ddr4 sorun ekrankartı işlemcisinde hemen gidip nvidia 8600 gts ile degiştirdim sagolsular vatanda cok yardımcı oldular şimdi herhangi bisorun yok ati kartlar danmışşş
can_tug bendede oluyor bnmkide 2600xt demek ekran kartından ha ama wait for vsync seçmeyince düzeliyor
kurdt Arkadaşlar biliyomusunuz hatalı başlık açanlar banlanıcakmış :eek: benden söylemesi bi Forum kurallarını okuyun ;)
BL@cKEaGLe arkadaşlar bu sorun ati'den değil bilgisayarın yüklenme sorunuyla alakalı.şöyle ki raminizi yada işlemcinizi arttırırsanız hiçbir sorun kalmıyor.Lütfen bilginiz olmadığında firma yada markaları karalayıp insanlarla oynamayın.
BL@cKEaGLe arkadaşlar yapabilcekleriniz bu durumda şunlar -Settings-controller de dirctinput ve xinput var xinput seçin -Oyun çözünürlüğünü ekran çözünürlüğünüzle aynı yapın ve oyunu window mode oynayın -settingsde sadece en üstteki frame skipping kalsın