mahmut197 arkadaşlar benim fifa manager08 exe hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim... msn adresim: mustafakursat2000@hotmail.com
nefretizm **benimde oyundan çıktıktan sonra exe hatası veriyor. yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler **
Stefan Fredrik ben sorunu halletm eğer hala halledememiş olan varsa özel mesaj atsın bana ilgilenirim
Ballthang Yani oyundan çıktıktan sonra exe.hatası veriyorsa oyunu etkiliyormu???yani kayıtlı oyunu ya da oyunda bozulma ???
ceycey_55 arkadaslar ben fifam08 in ikl yamasını yüklüyorum ama ea logosu geldikten sonra oyundan atıyor.bir kac sitede vyamanın crack lerini buldum ama olmuyo bi yardım eden olursa cok sevinirim
ceycey_55 arkadaslar gecen günde msj yolladım ama yardım eden olmadı su fifa managerexe hatasını nasıl giderebilirim yardım eden biri olursa cooook sevinevem
ceycey_55 yaw yokmu kaca sitede bi cevap verecek olan adam stefan fredrik sen hallettim yazmıssın nasıl yaptın bi yazsana suraya bizde istifade edelim.
Ali GEMICI ceycey_55 flood yapma ! mesajlarını düzenleyerek ve silerek birlesttir üst üste mesaj yazmak yasak ( yani flood ) şimdiii gelelim sorununa ; crack yapman yeterli olacaktır :P ;)
ceycey_55 arkadasım ne güzel diyosunda ben yamaları yüklerken sorun yasıyorum yükledikten sonrada oyun belli bi süre devam ediyor ve sonra atıyor.simdi bunun crack le ne alakası var.:D bir kac tane sitede bu resmi yamaların crack lerini buldum ama oda ise yaramıyor.bu arada oyunum orjinal deil.simdi bu söylediklerime yardımcı olabilirsen sevinirim.