toxo88 arkadaşlar oyunu kotalı oldugum için ripli indirdim full olanlarda da kasma sorunu oldugundan bir kaç kasma problemine çözüm olarak konu açılmış acaba ripli de bana önerebileceginiz bi uygulama varmı indirdik bari oynayalım şimdiden tşk
_Aslano_ ben CD sini aldım gayet sağlıklı RİPli fifa 2008 indirdim çalıştıramadım kimse de yardım etmedi kota boşa gitti
toxo88 Orjinal Mesajı Yazan: bandobras ripli oyunlarda sanırım spiker yok kasma olacaktır herhalde ses dosyalarıda ek olarak indirilebiliyo bu yorumuna bakarak ses dosyasını indirsem sorun kalmabilirmi sence ayrıca pes6 yıda böle indirdimhalen de bi sorunla karşılaşmadım
toxo88 valla setting ten low a kdr düştüm kasmıyo bu seferde ama hiç bi anlamıda olmnuyo oyunun ancak golden sonra kasıyo oyunu indirdigim yerde aynı problemlşer görülmüş spiker dosyası isndirince sorunların kaltıgını söylüyolar denemişler olmuş bklm şimdi de ben indiriyorum master league fln çok güzel olmuş geröektende heralde ripliye bi çare bulamıyacaz gibi ama hayırlısı