sentetik BU YAMA SAYESİNDE FAN SHOP TAKİ TÜM KİLİTLİ YANİ SATIN ALMADIĞINIZ SATDLAR FORMALAR TOPLAR GOL SEVİNÇLERİ TAKIMLAR KAMERALAR 0 PUANA SİZİN OLUYOR YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY RARDAKİ A-PROFİLLES KLASÖRÜNÜ BELGELERİM/FİFA 08 ADLI KLASÖRE KOPYALA DEYİP ÇIKAN SORUYA TÜMÜNE EVET CEVAPLAMAKTIR... GERİSİ İSE FULL EĞLENCE PARA VERMEDEN FAN SHOPU SATIN ALIN; İşte Link:http://rs166.rapidshare.com/files/58761540/FIFA_08_Unlocker.rar ALıntıdır.Denendi ;)
tcan Orjinal Mesajı Yazan: EmRe B. oyuncu ayarları taktikler falan gidio mu? Hayır onlar D.Squads dosyası içerisindedir.
ROBERTO.CARLOS **oyunda kilitlenme exe hatası vb şey olmaz dimi çünkü fifa 2007 de öyleydi iyşallah bunda öle olmaz**
blindcrow indirdim ama hepside kilitli,hiç bir değişiklik yok,zaten dosya boyutu da aynı 36 kb,eskinin aynısı,denildiği gibi yaptım ama olmadı,çalışanını koyarmısınız
Ray Allen_20 **arK.m bu yama bizzat bu sitenin admini gökhan tarafından yapıLdı.....aynı yama sitede mevcut......paylaşım yaparKen biraz diKKat edeLim;)**