merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır oynuyodum paylaşayım dedim 3.sezonumu yaşıyorum bikaç şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
daha önceki sezonları biraz hızlı geçelim...
07-08 sezonu

ve bu sezonda

Bu sezonu böle bitirdik ve 2. sezonumuza başlıyoruz şimdi.
08-09 sezonu
önce transferler.:

Lig tablosu

bu sezonuda bölece bitirmiş olduk vee gelelim 2009-2010 sezonuna
öncelikler takımda genç yetenekleri tecrube için kiralıga başladık tabikide öncelik kardeş takımlardan oldu.

ligde hazırlık maçlarından sonra süper kupa finalinde gençlerbirligi ile yaptık rakibimizin 25. dk kırmızı kart görmesiyle rahat bi maç çıkardık ve maçı 4-0 aldık ama Yeni transfer Guzmanın a aylık sakatlıgı ile hayal kırıklıgına ugradık.

daha sonra ise ligdeki ilk maçımıza çıktık bu maçta manisasporla oynadık ve kaleyi ablukaya almamıza rahmen 1-1 lik bi skorla lige kötü başladık

ligdeki kötü başlangıçtan sonra rakibimiz ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray oldu yine çok gol pozisyonu ile maçı 2-0 kazanmasını bildik

Moralimizi üst düzeye çıkardık ve rakibimiz olan Redstar (Şampiyonlar ligi maçına) ekibine karşı Guzman sakatlıgı ve lilinho'un milanla görüşmesi ile 2 oyuncumuzdan eksik çıktık ancak rakibimizi küçümsemeden oynadık ve hakettigimiz galibiyeti aldık

Güzel günler gelecekte bizi bekliyor artık önümüzde durmak çok zor olarak görünüyor tüm türkiye ve dünya basını Fenerbahçenin başarısını konuşuyor.
Böle geçen bi haftadan sonra ligdeki gençlerbirligi maçına çıktık ancak hakemin maçı katletmesi sonucunda maçı 3-1 kazandık ancak genç oyuncumuz Breno 19.kırmızı kart gördü anında yaptıgımız taktik değişikligi ile ilk yarıda Kezman ile öne geçtik ikinci yarıda gençlerbirligi 56 da öne geçti oyuncumu wederson 59 da güzel bi golle oyunu 2-1 yaptı hakem Gençlerbirligi oyuncu Erhan güveni
69da kırmız kartla oyundan attı ve kapanışı yine wederson 90 da attıgı şık bi golle yaptı skor 1-3.

şimdi önümüzde denizli maçı var ve Breno cezalı lulinhoya milan ve valencia 11miyon$ ile anlaşmak üzere Guzmanında 3 günlük bi süresi kaldı artık dönmesini bekliyoruz.
Ligdeki durum

Başarılarımıza gelincede

şuanki kadro durumu ile taktigimiz tek forvetli sisteme dönmüştür.

Transfer planındaki oyuncular

Size tavsiye edecegim oyuncu .
Ever Guzman

1988 meksika doğumlu guzman ilk sezon morelia başlar ve 14 maçta 14 golle takımında sivrilir daha sonra 1miyon$'a chivas tarafından alınmıştır ancak performansı ve kendini geliştirmesiyle birçok avrupa klübünün dikkatini çekmiştir.Chivastaki ilk sezonunda 28 maçta 28 gol 3 asisle oynayan kale önündeki hakimiyeti çabuklugu ve teknigiyle transferde ilk amaç olmuştur daha sonra rekor sayılabilecek bi fiyat (15milyon$) biçilen Guzmana fenerbahçe ve chelsea teklif yapmıştır tercihini yüklesen yıldız fenerden yana kullanan guzman hazırlık maçlarında 3 maçta 3 gol 2 asist yaparak güvenleri boşa çıkarmamıştır
şimdilik bu kadar arkadaşlar Yorumlarını bekliyorum Sürekli güncellenecektir.