mcinali Pes8 gerçekten çok güzel bir oyun.Yalnız benim sorunum şu.Eit playerden futbolcuların performansını yükseltiyorum.Oyun mükemmel oluyor.Fakat oyundan çıktığım zaman tekrar eski haline dönüyor.Ne yaptıysam saveliyemedim.Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Bu arada ben PCde oynuyorum.Ekran kartım ATI radeon X1600 Pro XT 512 MB.Gerçekten mükemmel.
DonVito_58 kardeş Joystick olmadan savelemiyor Joystick in varsa ayarları yap çık gir ayarların duruyor Joystick i çıkar gir ayrlar gidiyor yapabileceğin iki şey var biri sanal Joystick yapıp yönlendireceksin yada bi Joystick alacaksın başka caresi yok ha oyuncu yapmıyorsan tranfer yapıyorsan oradan save de gir sonra load de oluyor ama face yapınca oyuncun yüzü gidiyor bilesin..
AzRaEL_18 burdan yetkililere sesleniyorum kaydeden bi edit istiyoruss :D:D evet arakdaşım bende joystik var çıkarınca save yok takınca save duruo :D:D ilginç saçma ama gerçek :D:D
mcinali İlgin için teşekkür ediyorum.Bilgisayarıma bir joystick taktım ve halloldu.Şimdi herşeyi saveliyebiliyorum.Tekrar teşekkürler.
jhanfaber joystik olunca facelerde kalıo mu peki??? kafayı yedim ya saatlerce facelerle uğraştım oyundan çıkıp girince hepsi silinmisti :mad:
Darkmute FORUMDA BİR YERDE NASIL SANAL JOYSTİCK YAPILACAĞI YAZIYODU AMA NERDE GEL DE BUL !!! ACABA NERDEYDİ ? SANAL JOYSTICK YARATMAMIZ İÇİN YARDIMCI OLACAK BİRİ VAR MI? GERÇEKTEN İŞE YARIYOMUŞ ... ÖLE DİO HERKEŞ
ErdemFb1_9_0_7 ARKADAŞIM BU KONUYA GİRVVE DOSYAYI İNDİR http://soccercenter.net/forum/konu/97670/PES-2008-turkcell-super-lig-4-DE-2-SI
canki arkadaşların bahsettiği save sorunu bendede var mesela futbolcu oluşturuyorum oyunu kapatmadıkça oynuyon oyun kapatıp geri açtıktan sonra futbolcu siliniyo bunu yükleyince düzeliyomu
FMartaws arkadaş sana deyim internetten paralel port joystick programını indir sonra winrarlı dosyayı aç pp joy yazıyo aç onu en aşada ppjoycom.exe diye bir setup war aç onu en tepede joystick device war onu virtual joystick 1 yap serial port com1 olsun sonra en aşağıdaki load.ini war gir ona sonra o indirdiğin paralel port joystick klasörüne gir ppjoya gir sonra aşağılarda klavye key war onu ekrana yada herhangi bir yere at load.ini ye gir o klavye keyi nereye attıysan klavye keyin üzerine tıkla ve aç de sonra kapat orayı evet diyerek sonra başlatı aç tüm programlara gir konamı dosyası nerdeyse üzerine gel settingsi aç controlleri aç xınput daki işareti kaldır direcxt inputun üzerine gir aşağıdaki device yi: ppjoy virtual joystick controller 1 üzerine tıkla tamam de iş tamamdır save sorunu kalkacaktır her şeyi kayıt ettikden sonra. İş Biter.Ama Sonra edite gir kayıtlarını yap save ve load war onların ikisinede gir tamamde çık sonra iki kere aşağıya gel system settings war gir ona aşağılarda system data war gir ona load data sava data var ikisinide gir tamam de iş bitmiştir ok kolaylı gelsin rep weerirseniz thank You