R00T3RR00R mark heinz kanımca bundan daha iyi. ilk sezon yedek oturtun. sonraki sezon bakın neler yapıyor. paylaşım için sağol bu arada
Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RonaLDo İnceleme çok güzel ama bu tarz oyunları hiç sevmem güçlü oyuncular her zaman favorimdir :) aynen bende.. Ozellikle Fizik gucu iyi olan oyunculari seviyorum servet gibi ama servet yavas :D
D.V.S 7 **Ben aldım gerçekten çok güzel. İngiltere Primier Liginde oynattım *"Ayın En İyi Genç Futbolcusu"* seçildi. Herkese tavsiye ederim!**
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Football Manager Ben aldım gerçekten çok güzel. İngiltere Primier Liginde oynattım "Ayın En İyi Genç Futbolcusu" seçildi. Herkese tavsiye ederim! en iyi genç oyuncusumu .rooney,c.ronaldo felan ne oldu
kurdt @tss_hami:**Ne yani benim incelediğim adam Ronaldoyla Rooney'le boy ölçüşemez mi diosun :p ..Şaka maka iyi oynarsa niye olmasın ;)**
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry @tss_hami:Ne yani benim incelediğim adam Ronaldoyla Rooney'le boy ölçüşemez mi diosun :p ..Şaka maka iyi oynarsa niye olmasın ;) :D:D:Dsenin adamın dünyanın en iyi oyuncusu batu:D:D
D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: tss_hami Orjinal Mesajı Yazan: Football Manager Ben aldım gerçekten çok güzel. İngiltere Primier Liginde oynattım "Ayın En İyi Genç Futbolcusu" seçildi. Herkese tavsiye ederim! en iyi genç oyuncusumu .rooney,c.ronaldo felan ne oldu Bende bilmiyorum öle seçmişler. Yapacak bişey yok... :D:D;);)
ngn bende ilk sene en lişverpolda en iyi genc oyuncu secildi 2. senemde gol krallığında onde onunde saivet ve torres gibi adamlar olmasına ragmen cok guzel top kapıp akıllı paslar atıyo
karayipli hakikaten çok ii yha messiye de benzemesi konusuna katılıorm arkadashlar ben trabzonspora aldım onu forvetlerim o olmadığında gol sıkıntısı çekiyorlar ayrıca onlarla gol atma konusunda da çekishiyor bazen öne geçio bazen 1-2 gol geriye düshüyor.250K € ya aldm 1 buçuk sezonda 4.4 Milyon € oldu değeri ve Milan ısrarla istiyor bense 22 yashından önce satmamakta kararlıyım neyse sadede geleyim ben bu oyuncuyu arjantinde oturan kuzenimden duydum orda sanırım çok sevilen bir oyuncuymush fm de de çok iyi google da arat demishti bana arattım Batu'nun incelemesini okuyunca da fmde deneyeyim dedm gerçekten çok iyi oyundaki ishinize en çok yarayacak amc oyuncuları piatti ve lulinha ikisine de sonsuz güwenebilirsiniz ikisini aynı takımda deneyen biri warsa beraber nasıl oynadıklarını yorumlayabilirse sewinirim =)
Sergio Ramos Piatti'nin aynı zamanda aklı dengesinin de yerinde olmadığını iddaa ediyorum. Aşağı bakın bi adam Milan, Arsenal ve Roma'yı reddedip Dundee Utd'nin yolunu tutuyor. Gerçi benim için bi problem yok ama :D
croonaldoo Piatti'nin aynı zamanda aklı dengesinin de yerinde olmadığını iddaa ediyorum. Aşağı bakın bi adam Milan, Arsenal ve Roma'yı reddedip Dundee Utd'nin yolunu tutuyor. Gerçi benim için bi problem yok ama :D :D Dundee united de daha fazla forma şansı bulabileceği için tercih etmiştir.