Ilk sezon beginer oynadim cunku cook gol atip cook para kazanmam gerekti. sonraki 2 sezonlarida Top player oynadim ve cook zevk aliyorum.
1.sezon tabi hic gol yemedim :D.... 14 mac yaptim (2.ligde oldugum icin. + 5dakikalik maclar) 87 gol attim..cupada benimdi. en cook gol atan Adriano oldu devre arasinda almistim :D 40-45 kusur gol atmisti :P
2.sezon biraz yavas basladim cunku iyi oyuncularim yoktu, bazilarini satmistim ve Top player oynuyordum. 30 mac oynadim 50 gol attim ve sadece 6 tane yedim..cupayida aldim.(Top playerda 10'ar dk oynuyorum)
3. sezon iyi oyuncalrim vardi cook super gidiyordum ama diger takimlar daha iyi transferler yapmisti.. classic oyuncular felan. Ve o sezon 22 mac kazanabildim 54 attim 18 yedim ve en kotusu 10 sari kart almistim. sadece ilk 11 iyi oyuncularala donadigi icin sari kartlarla basim beledaydi. hep yedek oynatmak zorundadim.
4. sezonda iyi bir kadro kurdum bana 2.3.ve4. sezonda gelen oyuncular.. Joaquin--rooney--ronaldinho--henry--C.ronaldo--R.carlos--buffon--riijkaard--krol--ashly cole--ivan cordoba--robben--Rio ferdinand--kohler--beckham--evra--b.mendy-- ve ---vicente.. bunlarin hepsi cook class oyuncular bazilari satilmak icin alindi. basirimin sirri defans ve ortasahada. ben atak futbolu sverim onun icin offansiv yonu cook olan oyuncular alirim ozellike defans ve orta saha icin. bunlarin icinden en cook begendigin Joaquin (valenciadan aldim) defans ve kale haric heryede oynat verim alirsin. ondan top sokmek imkansiz. TESSEKULER HERKESE. bunu devamida gelecek ve bu arada ben bu master ligi tam birakacaktim ki _M e E r t y z_ diye arkadasin patchini gordum ve yukledim, super birsey, oyuna resmen yeniden asik oldum :D iyi oyunlar.
yorumlarinizi bekliyorum........