okocha31 Arkadaşlar settingden high seçeneğini işaretlemeye çalıştığımda **"The settings cannot be the video card's specifications"** hatası veriyor. Ekran kartım ATI 256mb (512mb paylaşımlı) Neden bu hatayı veriyor anlamadım
Avalion High ayarını seçsende işine yaramaz arkadaşım ; bende 256MB 7600GT DDR3 e rağmen ara geçişlerde birde bazı stadlarda kasıyodu. MEdium 'a ayarladım su gibi akıyo şimdi oyun. Böle daha iyi bence.
okocha31 Orjinal Mesajı Yazan: Avalion High ayarını seçsende işine yaramaz arkadaşım ; bende 256MB 7600GT DDR3 e rağmen ara geçişlerde birde bazı stadlarda kasıyodu. MEdium 'a ayarladım su gibi akıyo şimdi oyun. Böle daha iyi bence. Anladım ama demoda high seçeneğini işaretleyebiliyodum full oyunda olmaması garip değil mi ?
delpierooo arkadaslar bende ATI ASUS extreme AX550 256MB}512 paylasımlı eran kartı var oyunu oynRKEN KASMA OLUYOR NEDEN OLABİLİR EKRAN KARTINDANMI YADA RAMDAN YAPARMI
originals ya ben medium bile seçemiyorum.. sebebini bilen birisi yokmu ? Ekran Kartım 8800GTS O.C işlemci Q6600 ve Ram 4gb ingston Hyperx ama settings de hiç bir ayarı oynayamıyorum. Çözünürlük 720x*** gibi bişi oda değişmiyor. Yani anlayacağınız iğrenç bir görüntü eşliğinde oynamak zorunda kalıyorum. Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.