Roy Keane şuan çıkan bi türkçe yama yok ama geçen senenin yamasını 08e uyarlayabilirsin tabii Turksportal.net ten izin aldığın sürece...
nouman_cr9 arkadaslar aralık 2009 da werilen hatayla türkce nin hic bir alakası yoktur. %100 eminim we ole saten o crack le ilqili bisey. wede bu yayınlanan türkce de 2007 nin ki heralde cünkü türksportalnki daha iyi türkcelestirme acısından...
CT25 Türkçe Yamanın 2007 versiyonu kullanılmakta zaten bu yamanın 2009 ocağında oyundan atmasıyla bi alakası yoktur oyunun korsan cd olması nedeniyle oyundan attığı düşüncesindeyim vede crack ta çok önemli bende 2 crack var ilkinde oyunda hata veriyordu kadroları oyuncuların özelliklerine falan bakmak istediğimde oyundan atıyordu araştırıp başka bi crack buldum ve bu hata ortadan kalktı...biraz kurcalarsanız bu sorunu çözersiniz bence...
pegahmet Orjinal Mesajı Yazan: gfb_eren ben 2009 ocaktayım oyundan atıyor :S bende de oldu bi daha dene düzeldi
gfb_eren Orjinal Mesajı Yazan: pegahmet Orjinal Mesajı Yazan: gfb_eren ben 2009 ocaktayım oyundan atıyor :S bende de oldu bi daha dene düzeldi neyi deniyim? şimdiden saol
mustyy18 ben 22 aralık 2016 dayım vede şimdiye kadar en küçük bi hata görmedim bence PC nizde sorununuz war
Solid Snake Orjinal Mesajı Yazan: gokce71 2009 yılı aralık ayında sistem kitleniyor. Ayrıca oyun grafikleri hata veriyor Kardeş bunun türkçe yamayla alakası yok yaptığın crackten oluyo