timotyduncan arkadaslar pc ps2 ps3 de oynayan arkadaslar oyunlarda farklılıklar varmı neler yazarsanız sevınırım mesela pc de master lıg de lıgler 20 takımdan olusuyor ps2 de 8 takım dıye duydum herkes bıldıgını paylasırsa guzel olur
cureshot Ps2 ve PC versiyonlarını indirdim ve oynadım..ps3 üm de var ama elime henüz geçmedi ps3 versiyonu ps2 versiyonu tamamen pes6 nın aynısı hiç bir fark yok..demek ki konami artik ps2 ye bir yatırım düşünmüyor
timotyduncan Orjinal Mesajı Yazan: cureshot Ps2 ve PC versiyonlarını indirdim ve oynadım..ps3 üm de var ama elime henüz geçmedi ps3 versiyonu ps2 versiyonu tamamen pes6 nın aynısı hiç bir fark yok..demek ki konami artik ps2 ye bir yatırım düşünmüyor ya bende oyle duydum ama orjınalde farklı olma olasılıgı varmı acaba
digimax originalde farklı olma olasılığı yok.... bende merak ediyordum pc ps3 ve xboxta master lig aynı... ama ps2 deki farklı..2.ligde 8 takım var gene..
wolkie00 ps 2 de oynanırlık öncekiyle aynı değişen bişey yok.. sadece kadrolar güncellenmiş menüler yenilenmiş falan... ama pc veya xbox ta acaip değişik bir oyun.. grafikleri zaetn apayrı ama oynanırlık, top sürme, şut çekme kaleciler master lig tamamen farklı ve bana göre güzel...