ilk önce oyunu açamadık siyah bir ekran karşıladı bizi sonra gole kadar herşey mükemmel ve ya faul e kadar sonra pes 8 baloncuklar ve birdaha gelmiyor evet biliyorum bilgisayaarı kasıyor oyunu pencerede oynuyorum bir kenarda win. görev yöneticisi performans var gole kadar 25-30 cpu kullanımı gol veya faulden sonra çift çekirdek sistem cpu kullnımı 100 yeşil oluyor yarısına kadar da kırmızı oluyor ama çoğunlukta golden sonra santra yapılıyor oyuncu tam topu atıp oyunu başlatacak donuyor yenileme hızını falan arttırdım gene de olmuyor
aut larda bişey yok gol sevicinde bişey yok acaba yenilince mi yapıyor dedim busefer ben yedim gene aynı
yani bu cpu 100 olunca sorun ekran kartımı oluyor birde onu merak ettimdi
ama güzel oyun gibi duruyor ama biz daha üçüncü ihtimali göremedik tabi neyse
yardım cı olursanız sevinirim
bide o siyah ekrana gelince oyunu intten ind dim kurmuştum o ekran çıktı sonra sildim teekrar yükledim bu sefer oldu
acaba diyorum tekrar kaldırıp yüklesem mi
ekran kartı ati x550 sanırım aklımda kalan herhal o ama baya ii oyunlar açtı kendisi tebrik ederim dedim bunu havada karada açar açtı sonunu getiremedi şeref glünü atıp sonra oyunu donduruyor neyse bi ton yazı oldu biri beni durdursun
işte mektup falan yazılmayınca şimdi telefondu msn di falan insan hasret kalıyor
kusura bakmayın yazdıklarımın çoğu konu ile alakalı değil gibi görünsede kıl tüy şeylerle biribirine bağlı dır
saygılar herkese ii çalışmalar zaten dünyaya niye geldik demi yaw hadin ii akşamlar