Smertus Orjinal Mesajı Yazan: _Y_U_A_N_ Alanzinho nun face ini yapabilir misiniz? Yapıldığı zaman paylaşırız
_Y_U_A_N_ Orjinal Mesajı Yazan: mert93 Orjinal Mesajı Yazan: _Y_U_A_N_ Alanzinho nun face ini yapabilir misiniz? Yapıldığı zaman paylaşırız şimdiden teşekkürler o zaman ;)
AmAstasiA Mert ve Ali abi Kewell'ın şu anki haline benzeyen bir tane face bulamadım hangi siteye girdiysem:( Acaba sizin elinizde varmı? Olsada olmasada teşekkürler...:)
umuteleven merhaba. trabzonsporlu oyuncuların facelerini arıyorum. colman,selcuk,egemen,cale ve alanzinho özellikle varsa sevinirim.
_AsiRuH_ Beşiktaş J.K. | F.Ernst Yüz Bana Saç İse Bana Ait Değildir İsteyene Uploud Edeyim !!! Bu Arada Ernst Akşam İstanbul'da Olacağı İçin Face'i Ekledim Yalnış Bişe Yapmtıysam Şimdiden Özür Mert Ve Ali Abi
Smertus Yanlış bir şey bence yok ama kendi yüz çalışmaların bölümüne eklersen daha doğru olur. Fabian Ernst(FlayingDutchMan) *Resime tıklayın
_AsiRuH_ Orjinal Mesajı Yazan: mert93 Yanlış bir şey bence yok ama kendi yüz çalışmaların bölümüne eklersen daha doğru olur. Fabian Ernst(FlayingDutchMan) *Resime tıklayın haklısın mert ama dedim pesfaces yerine kendimden ekliiim bari :P bu arada pesfacesdeki çok güzel herkese tavsiye ederim ;)
_AsiRuH_ Orjinal Mesajı Yazan: Zombie Ali Beyler Yaptığınız Yüzleri Kendi Konunuzda Yayınlayın. Peki ali abi;)
byempire ya sunu nasıl yapcaz bi açıklarsanız sevinirim (HAKAN ŞÜKÜR 241 GOL ATARAK TÜRKIYENIN EN GOLCU ISMIDIR)