_M e E r t y z_ Uğur ve Önder yakında eklenicek... Not ; Artık yabancı face paylaşımı yapmayacağız sadece T S L ve Türk Milli takımı faceleri.
akhalil2007 ya biliyorum ben sadece yorumumu söledim ayrıca biz faceleri bulup yayınlıyorduk mert abi deseydi ki yorum yazmak yok diye o zaman anlardım
steven_stiffler Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Uğur ve Önder yakında eklenicek... Not ; Artık yabancı face paylaşımı yapmayacağız sadece T S L ve Türk Milli takımı faceleri. Sağolasın hocam ;)
Zombie Ali İlk Sayfa Düzenlenmiştir.. Yeni Yüzler Eklenmiştir. İlk Sayfayı Düzenlediği İçin Mert Kardeşime Teşekkür Ederim..
Muzzi_21 İyi güzel de arkadasım bunları nası eklicez ben de kitserver var ama face klasoru yok face klasoru yaratıp icine atıp install etsem olur mu???:confused: :confused: :confused:
LaTif_De_Davids EWET OLURR muzzi_21 ama ali ve merrt abi bunalrı hazır şekilde koysanızz lütfen öle indirelim faces ve hair klaösörlerini beklioruzz
yagizz Orjinal Mesajı Yazan: kemalaga yagizz kardeş teşekkürler ama pek olmamış gibi Kusura Bakma Ama Adamın Çok Güzel Resmi Yok Naapim?
emreulusan Egemen Korkmaz,Giray Kaçar,Gustavo Colman,Cale,Ceyhun Gülselam,Selçuk İnan faceleri yapabilirmisiniz eğer hazır varsa link versenizde olur...