AhmetOgur arkadaslar ben daha pes2008 almadim. tartismalar bakinca hicte almaya niyetim yok. cunku bu kadar sorunla karsilarisam ben alir o oyunu kirarim ve verdigim paray ayzik olur. 35-40 pound verecem yani 100ytl'ye yakin. onun icin biraz konuyla il$kin yazarsaniz sevinirim..
Elik PC için kullanacaksan hemen alç PS3 sürümünde bazı arkadaşlar yavaşlıktan ve tıkanmalardan dert yanıyordu.
the_answer6 arkadaşım pcinde joystickin varsa hiç durma al.adamlar çığır aşmışlar.ama oyunun zevki joystickle çıkıyo...
mami23 al al al al dünyanın en iyi futbol oyunu donanımın iyiyse al tabi kötüyse hiç bişey anlamazsın oyundan
AhmetOgur gorusleriniz icin tessekurler. almak sart oldu. ha bu arada yazi tura at diyen arkadas, sonra atim simdi bozuk :D...
pesfanatik Arkadaş Pc de oynayacaksan ve ozellikleri iyiyse hic bekleme al derim,başlarda oyun garip gelebilir ama oynadıkça çok begeneceksin.
SeyitEreN oyun kesinlikle mükemmer Pc versiyonu için söliyorum bunu oynadıktan sonra pes6 çizgi film gibi gelio tabiki fifada öle..
digimax pc in iyiyse(ati1600 ve üstü yada nvidia 7600 yada üstü) hiç bekleme al. joypadın yoksa oyunu alırkne bide joypad kap...:D
üret21 al ama bilgin olsun..bazı şeyleri iyileştirmek için bi çok şeyden kısmışlar haberin olsun..ben menü-stad vb bakımından daha iyi bi oyun bekliyodum açıkçası..
mr_oy Orjinal Mesajı Yazan: üret21 al ama bilgin olsun..bazı şeyleri iyileştirmek için bi çok şeyden kısmışlar haberin olsun..ben menü-stad vb bakımından daha iyi bi oyun bekliyodum açıkçası.. arkadaşım menüye laaf atma benim bu seneki favori yeniliklerimden menü tasarımı
Lizarazu kardesim surayı oku istersen http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=2624 bana sorucak olursan oyun 10 uzerinden 100,eğer sistemin iyiysi bu saate kadar neden almadın anlamak guc