Arkadaşlar SI'nin çıkartacağı yamadan beklentileriniz neleR?
Benim ;
1-Oyuncu transferinde (ki 2007'ye sonradan yamayla eklenmişti) bi oyuncuya bir kaç kulüp teklif yapıyorsa benim ettiğim teklif onlardan daha da iyi olsa ve benim kulübümün reputationu onlardan yüksekte olsa reddediliyor.Bence bunda bi ayarlama gerek.Eğer bunun bi çaresi varsa bilmiyorum yardımcı olun lütfen.
2-Maç motorunda birkaç küçük değişikliğe gidilebilir bence:
*Penaltılar genelde üstten auta çıkıyor aşırı derecede hemde(seri penaltılarda rakibimi 1-0 yendim geri kalan 9 penaltı auta)
*Defans futbolcuları arasında çok boşluk oluyo ve çok ağır oluyorlar hızı yüksekte olsa
*Oyuncu topa müdahale ettikten sonra sanki hep yere düşüyormuş gibi 2 saniye hareket edemiyor
*Hızlı atak yapmalarını istediğim halde ataklarım hep yavaş oluyor
*Uzaklardan aşırı derecede çok gol oluyor.Hatta iyi futbolcuların vurduğu her şut gol.Xavi bana 4 tane attı 1 maçta
*Çok gol iptal ediliyor.Özellikle kornerden gelen toplarda atılan gollerin yarısı faul diye iptal oluyor
*Maçta 4 tane oyuncuma defansta kalın diyorum korner atarken sadece 1 tanesi kalıyor :S:S
3-Bir oyuncuya teklif yapıyorum.Rakip takım belli bir miktar istiyor ama ben onu kabul edemiyorum tekrar aynı teklifi yapıyorum onlara.Sonrası da 1. maddeye dönüyo :S:S