Offline **Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ama low'da malesef taraftar çim formalar yani shader3.0 gerektiren tüm olaylar iptal oluyor e böyle oluncada oyun tamamen pes2008 likten çıkıyor.1 yıldır bu oyunu bekliyodum bende herkez gibi ve pcde next-gen olduğunu duyunca çok fazla sistem isteyeceğini düşünmüştüm size tavsiyem biraz para biriktirip güzel bi ekran kartı almak olay budur.Ayrıca Konami lowda oynayanlar için bi yama çıkaracağını düşünmüyorum...**
_SeLiM_07_ Baylar Bayanlar Tekrar Soruyorum, Bende Futbolcuların Ağızları Hep Kapalı Yaw Acaba Lowda Oynadığım İçin Mi Yoksa Oyun Mu Böyle ? Yahu Adam Gol Atıyor Ama Ağzı Hiç Oynamıyor :D
onnur **Arkadaşlar hadi low da oynuyoruz.kaliteyi düşürşünler.Ona tamam.Ancak adamlar low da mal gibi koşuyor.Highta veya mediumda gayet gerçekçi bi şekilde koşuyorlar..Ayrıca yüz ifadelri niye low da yok.Bukadarda olmaz ya..çimlerele seyircileri saymadım bile...:( **
xanberk arkadaşlar bende Pes 08 oynuyorum ama bende bi sorun olmuyor ama bende bi img dosyası eksik cs img dosyası birisinde varsa upload edebilirmi rica etsem :)
avel lizarazu harbiden muhteşem görüntüler.. bu oyunu şöyle adam gibi oynamak için 512 ekran kartı 2 gb ram 3.6 işlemci gibi çok iyi performansa sahip pc lazm..
cimbomlu45 ben bugün kurdum amd turion 1.8 128mb paylaşımlı ati e.k. 440mb ram notebook çözünürlük 1680*1050:D yeni sistem aldımda daha kasa gelmedi sade monitör var;)
hasojuk arkadaşlar ben oyunu kurdum bütün derceleri denedim low bile olmuyo aslında sorunum farklı biras oyun açılıyo ama hiç bir görüntü yok 1.50 GB ram x1650PRO-512 ekrankartım var p4 2.2 işlemci ama yinede açamadım nabıcammm
halilgs arkadaşlar ben medium da oynuyorum. seyirciler çok kötü görünüyodu PES 2008 TSL Pro Patch v1 i yükledim seyirciler çok güzel, oyuncular çok benziyo ve oyun içi animasyonlar efektler çok harika oldu.şimdi tıpkı lizarazu arkadaşın resimleri gibi oldu. low da oynayan lar o konuya bir mesaj atsın low da oynayanların oyununa zarar veriyomu diye.ona göre indirin yükleyin yükleyişi de çok kolay anlatımlı.
crdsa Lowdaki oyunu iğrençleştireceklerine, low seçildiğinde pes6 gibi bir oyun olmasını ayarlasalardı çok iyi olurdu. ps2'ye yaptıkları oyun lowda olsaydı. Diğerleri aynı kalsaydı.
zavayetli_6155 ya arkadaslar sabır..... gidin fifa oynayın,ya da menajer ya da pes 6 idare edin yani baska ypçak bşeymiz yok bklicez yama çıkmasını
71x gerçekten cok can sıkıcı bi durum bu pes9 çıkacak ama bu halan düzeltilemedi... ekran kartı ram fiyatları da oldukca yuksek geri pes6 ya mı dönsek
sezaispir arkadaşlar 256ekran kartı5500ge force şimdiye kadar yeni versiyonları yüklemedim low da oynuyorum.mediumda kasıyor peki güncelleştirmeleri yüklersem mediumda oynayabilirmiyim yardım