fresch85 arkadaslar pes08i sorunsuz actim,ama ekranin tam ortasindan görünmez bi cizgi gecip duruyor ben oyunu oynarken ve bu asiri derecede rahatsiz etmekte ve oyunu kasmakta. ne yapabilirim acaba sistemim vista geforce 7900gs 2gb ram.yardimci olursaniz sevinirim.
Lizarazu aynı sorun bendede vardı vsync yi isaretledim duzeldi simdi cam gibi ayrıca masaustunde sag tıklayıp ozellikleri sec ordan ayarlara gel sonr gelişmise tıkla orada monutor var,hertz ayalrını sec,85 ini dene olmazsa 75 e al mutlaka olması lazım
mdinc yaaa arkadaşlar bende crt monitör var.....1 gb ddr2 ramim var......ben hem pes 2008 i oynarken hemde pes 6 yı oynarken aynı sorunla karşılaştım.....oyunda en yüksek detaylarda en küçük bir donma bile yok....en düşükdetayda bile aynı şey oluyor...banada yardımcı olabilirseniz seviniirm...
Lizarazu bendede crt monutor var,lg 17,hic bole problem olmuyor (vsync) olayını cozdukten sonra,sadece ramin yeterli değil,işlemcin veya ekran kartın yetmiyorsa sorun olabilir o zaman oyunda