Abi hakikaten Allah askina nasil kotu yapilmis yahu?
Soyle bir ozet geceyim sana:
Ligde ve Avrupa'da toplam 15 mac yapmisim, 26 gol atmisim **sadece 1 gol yemisim**. Bu gollerin 13'unu ligde atmisim, ve ligde hic gol yememmisim. Bir mac eksikle en yakin rakibimin 3 puan onunde liderim.
Sampiyonlar liginde grupta 2 macta 2 puanla 3. siradayim. Grubumda Werder Bremen, Real Madrid, Steaua Bukres var.
Kullandigim iki dizilim var.
1. 4-1-3-1-1
Soyle:
-----------Rustu--------
Kurtulus---Zan--Toraman---Tello
-----------Cisse-----------
---Burak----Ricardinho---I.Akin---
------------Delgado-----------
-------------Bobo--------------
Bu dizilimde Burak ve I.Akin'i kavisli oklarla kanatlara dogru cikariyorum. Super de oynuyorlar. Tek problemim Bobo'da bir gol kisirligi var :) Ama sag olsun Delgado goturuyor.
2. 4-1-2-1-2
Soyle:
-----------Rustu--------
Kurtulus---Zan--Toraman---Tello
-----------Cisse-----------
Burak--------------------I.Akin
------------Delgado-----------
--------Higauin--------Bobo---
Bunda da kanatlar "Winger" ve ileriye kadar kosturmaktayim ikisini de hucumlarda.
Bu taktigi genelde icerde ve kolay maclarda kullaniyorum. Ilkini daha cok deplasmanlarda ve zor maclarda.
Arada bazen Tello'yu I.Akin'in yerine koyup sol bekte Deli'yi oynatiyorum. Her turlu fevkalade sonuclar aliyorum.
Yani ozetle butce cok dusuk evet. Zaten yakinda simdi baskanlik secimi muhabbetine herifin birisi aday olup sonra kazanip butceyi komple bloke ediyormus boyle seyler okudum eksisozluk'te. Ama onun disinda kadro bence super daha ne olsun. Transfer yapma ihtiyaci duymadim. Hele Higuain'i bir kac mac ust uste oynatinca esiyor, cosuyor, costuruyor! :)