BuLiX Üzgünüz, bu içeriği görüntülerken bir hatayla karşılaştık. Kullanıcı iseniz, lütfen daha sonra tekrar deneyin. Yöneticiyseniz, daha fazla bilgi için Flarum günlük dosyalarınıza bakın.
KATIRCAN_ReFLeX download linki ne tıkladığımda farklı bi forum sitesi çıkıyo hemde adminin linki şu bi düzelt bi zahmet
BuLiX ya arkadasım dosland lınkını vereme cunku o sıte bızızm ve bunun ıcın cok urastık vede ozellıkle www.peseditcenter alt yapımıızı saladı ıcın
BLaCKTuRK abi şu yamanın bana e_text ini göndersene ya siteye giriyom açılmıyo be abi hadi bea abi e_text in linkini gönderin yaww lütfen bea abi
Life. **ya bulut abi öncelikle menülerde hiç bi deişiklik yok (master lig dışında)others lig c yi çook beendim ama turkcell süper ligin seria nın üstünde olmasını beenmedim nedene İseseria ya girdiimde amblemler türkiyenin ama forma ve lig logosu seria bnce seria yı üstüne yapmamalıydın bence :o **
_DiSsMaKeR_ Ya aga bence sen bu konu kilitlenmeden bize direk linkleri wer bildiim kadarıyla forum sitesi ile koyarsan konu kilitlenir.. ordan linkleri kopyalayıp linkleri bura koy bence;)
BuLiX tama linkleri veriom bide o tsl ve seria bas bi sitede raven die birisi yaptı Linkleri beli bir süre sonra vericem