Merhaba ARKADAŞLAR.ÖNCELİKLE SİSTEMİM
AMD SEMPRON 3000+ 1.81 GHZ
1GB RAM DDR 400MHZ
512 MB X1650 SAPPHIRE SHADER MODEL 3.0 DRIVER:CATALYS 7.10
160 GB HARDİSK 80*2 IDE BAĞLANTILI
PS2 KLAVYE MAUSE
VS.
1.SORUNUM : Arkadaşlar öncelikle pes 2008 full de low ayarlar dışında eğer yukardaki controller DırectInput işaretli ise oyunda klavye geç tepki veriyor.Xınput işsaretli ise oyunda klavye normal tepki ile oynuyabiliyorum.Ama Xinputta ne save oluyor ne bişi.Ama directInputta herşey normal pes oyunu gibi akısında fakat işte tek sorun benim klavyem geç tepki+kendi kendine oynuyor dümdüz gidiyor ben bişi uyapamıyorum artı pası 30 sn ye gibi gec tepki ile vermesi kısacası (berbat).
2.SORUNUM(KASMA) :Arkadaşlar 2 sorunuma gelirsek sistemim yukarda gözüküyor.Oyun low dışında kasarak oynuyor yani mediumda USE FRAME SKİPPİNG İŞARETLİ olunca oyun taklıarak gidiyor işretlemezsem kasmıyor ama oyun öle ağır oynuyorkiyani çok yavas kosuyor yani görmeniz gerek.High de de ayno sorun FRAME SKİPPİNG işaretli olmayınca oyunun hızı normale dönüyor fakat takılarak oynuyor.ÖR:KALECİ DEGAJI YAPINCA ortahasahaya top düşerken kesik kesik geliyor.Veya şöle söliyim top kalabalık biyerde oynanırken FRAME SKİPPİNG işaretli ise kesik kesik FRAME SKİPPİNG işaretli diilse kasma olmadan oyun ağır yavas bi şekilde sürüyor.Bu anlattıklarım LOW ayarlar dışında Medium Ve HİGH de geçerli.
SONUC : Arkadaşlar gercekten bilgili bi arkadasın bu sorunuma cözmesi için gercekten yalvarırım.Benim sorunumla aynı sorunu yasayanlarda yazsınlar ltf şimdiden çok teşekkürler yardım edin lütfen.
NOT : 1. SORUNUM İLE 2 SORUNUMUN BİRBİRİYLE ALAKASI OLABİLİR BİRBİRİNİ TETİKLİYO OLABİLİRLERMİ SİZCE????
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER............