cnbrk708 kimsede orjinal oyun olmadığına göre hiçkimse bu patch'i çalıştıramadı sizin dediğinize göre.ama patch'in güzel olmadığını söyleyenler , oyunu nasıl çalıştırdıklarını ve patch'in ne işe yaradağını söylerlerse çok iyi olur.ben şuanda bu patch yüzünden oyunu açamıyorum - yani siz nasıl açtınız?
Amisos55 ya bana biri yardim edebilcekmi ben bu 8.0.1'lik versiyonu yükleyemiyorum yükledikten sonra hala eski 8.0.0 oyunu aciliyo? ne yapmam lazim ?
morque pacthi kaldırmak için; oyunu silip baştan yükleyin. save dosyalarını silmedikçe sorun olmaz. bütün ayarlarınız olduğu gibi kalır... bende patch bilgisi almak için foruma baktım ama memnuniyetsizlik hat safada. anında vazgeçtim.
erkofa alın tamamen kendi uploat ım part 1 part 2 NOT:Bende sorunsuz çalıştı. Oyunum korsan. NOT:Güncelleştirmeyi yükledikten sonra tekrar crack yapınız. Yoksa çalışmaz. İndirenler lütfen bi teşekkürü fazla görmesin!!!
qwerty20 arkadaşlar o patch yükledikten sonra crack yapın hemen açılıyor hemde korsana hayır yazısı gelmiyor tüm fm cilere duyrulur