kreatos arkadaşlar ben bu kitserver kuramadım başlamıo kurulum ayrıca zamanı olan bi arkadaş yrıntılı bilgi verebilirmi önce bu ardından bu kurulacak şu işlem yapılacak kopyala yapıştır vs vs vs...
Dj.Rtm C arkadaşlar oyuuna forma yüklemek istiyorum ama program indiriyorum açılmıyo hata veriyo napabilirim
bozkurt_rapper Orjinal Mesajı Yazan: mustifb1907 kitserver şifresi ne ya biri yazsın sniper adım yazmış yaa oraya passı yaa çoluk çocuğu alıyolar buraya aslında 15 yaşından küçükleri almıcaklar yada alıp msj yazdırmıcaklar hee sen şimdi yine bulamazzsın Rar Şifreleri : soccercenter.net
takus5 HERKES BİŞEYLER VERİYOR ANASINI SATIYIM AMA ANLATAN YOK ELLİ KİŞİ KİTSERVERİ SORUYOR BİLGİ İSTİYOR VEREN YOK BİZE YAĞMURLARDAN BAHSETMEYİN ARKDASLAR YAĞDIRIN HİÇ Bİ İŞE YARAMIYOR VERDİĞİNİZ YAMALAR.
cookiek Abi bir sürü insan sormus, yapamamis, bilmiyorlar, kimse de anlatmamis, herkes kendi derdinde, insanlar bilgilerini paylasmaktan aciz ya yazik insan bir yardim eder 2 link koymakla bitiyor saniyorlar.