Steven **ve Dünya Kupasındayız Hayırlı Olsun!** **Bu Zafer Türkiye'nin Teşekkürler Milliler Teşekkürler İmparator!**
cracks Orjinal Mesajı Yazan: karakus ve Dünya Kupasındayız Hayırlı Olsun! avruap demek istedi maruz görün :D organize eksikliği var demiştim.bosna oynasaydı kötü sonuçlar olabilirdi.hayırlı olsn
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: karakas_abdu ve Dünya Kupasındayız Hayırlı Olsun! Bu Zafer Türkiye'nin Teşekkürler Milliler Teşekkürler İmparator! Hehehehe... Dünya degil Avrupa kupasi.... Sonlarda titredik ama basardik. Insallah herkesin dedigi gibi bir turnuva takimiyiz ve turnuvada bambaska bir Türkyie görürüz. Ve INSALLAH maclari izliyebilecez avrupadan. Gerci alman TV'sinden izleriz... Taraftar iyi degildi.Stadyum spikeri rezildi. Haluk amaca agliyo zavalli :D:D:D
Ekselans **İşte buuuuuuu TURKIYEMMM... AVRUPAYI TITRETMEYE GELİYORUZ BEKLE BIZI AVRUPA.... O KUPALAR SANA HELAL AL GELDE BURALAR BAYRAM OLSUN beee.... HELALL BE AĞLIYORUM SEVİNÇTENNN...**
Misery_Lq Anons yapan adam tam bi rezaletti ya..Bırak yeter sus bağırmıyolar işte allah allaah :D Bu futbolla nereye kadar gideriz bilmiyorum,Bosna'nın yedekleri bile bizi zorladı yani,sadece bizim açımızdan bu kadar önemli görülen bi maçta.. Hayırlı olsun..
Kokane Ardada cok iyiydi. Gökhan Gönül onlar kadar olmasada takimin en iyilerindendi. Keske Tuncay atsaydi o golü. Belki biraz moral bulurdu...
ŞANLI_ Ardaya 75 dakka nasıl tahammül etti şaştım doğrusu. Ama Goldeki düşüncesi güzeldi. Nihat inanılmaz derecede olgunlaşmış ve geliştirmiş kendisini. Oyuncu seçimlerini doğru ve zamanında yapsaydık çok kolay 2. golü bulurduk ama öyle olmadı neyse mutlaka bildiği vardı Fatih Hoca'nın.. Fazla eleştirmeyi yersiz buluyorum ben çünkü basit gibi görünsede inanılmaz zor bi maça çıktık baskı vardı çünkü.. Ve buna rağmen 70. dakkaya kadar çok rahattık sonra biraz zorlandık ama onların iyi oynamasından kaynaklanan bişey değildi. Emre inanılmaz top oynuyor bu arada.. Hamit takımında gösterdiği performansı gösterse uçar bu takım.. Neyse mutluyum huzurluyum uzun bi aradan sonra finallerde Türkiyeyi izleyebilcez
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Misery_Lq Anons yapan adam tam bi rezaletti ya..Bırak yeter sus bağırmıyolar işte allah allaah :D Oturmaya mı geldik falan diyodu ya :D
Hauta1n Sefa nerdesin Sefa:D:D Tebrik ediyoruz milli takımı.Bu futbolu biraz daha geliştirirsek EURO2008'de de başarı gelir.
Mad_Dragon son 15 dakika bizim için biraz zor geçti ama; "**Zafere Gide Yol'da Çekilen Çile Kutsaldır.**" :D