Orjinal Mesajı Yazan: Ugurbeckham
Orjinal Mesajı Yazan: dj.yso
arkadaşım ben de 11 tane yabancı oyuncu var ama ben 7 tanesine numara verdim diğerlerine vermedim,transfer dönemlerinde numara vermen lazım türkte olsa yanbancıda olsa,vermezsen ne türkü oynatabilirsin ne yabancıyı.Ama avrupa maçlarında oynatabiliyosun yabancı sınırlaması olmadığı için.istediğin kadar yabancı alabilirsin ama 7 tane yabancına forma numarası veriyosun,türkiye liginde kadronda 6 tane yabancı olmak zorunda.1 tanesini ilk 18e almazsın.Avrupa maçlarında sınırsız oynatabiliyosun.Süper oluyor bence.İşte tam gerçekçi olmuş.Gerçektede klüpler aynısını yapabilir.
aynısını yapamazlar cunku federasyon bu şekilde kural koymade öle olsa GS - BJK - FB - TS yabancı doldurur takıma avrupada basarı için dimi ama
Peki avrupa kupalarında elenirsen napacaksın , türkiye liginde oynatamdıktan sonra napayım kaliteli yabancıyı. oyunda da dikkat edersen forma numarası vermeyince oyuncuların morali bozuluyor,benden şu an da 4 yabancı gitmek istiyor.Ama gerçektede bu kural var artık.eskiden de vardı ki.ilk 18 de kayıtlı 7 yanabncı tutabilirsin,oyun sahasında 6.uefaya ayrı liste veriliyor,tff ye ayrı liste veriliyor.
Uefa ya 25 kişilk kadro veriyosun.statüleri farklı arkadaşlar
alin size lig statüsünde yazan kısım
2. Turkcell Süper Lig Kulüpleri katılacakları resmi müsabakalarda 7 yabancı uyruklu profesyonel futbolcuyu *****18 kişilik müsabaka isim listesine yazabilirler*****, ancak müsabakaya devam eden kadroda en fazla 6 yabancı uyruklu profesyonel futbolcu bulundurmaları zorunludur.
Açık kapı bırakılan bir hükmü, Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir