Orjinal Mesajı Yazan: neunchu
Orjinal Mesajı Yazan: ferhatsen1987
CPU : AMD X2 5200+
VGA : ATİ HD2900PRO 1GB 512BİT DDR4 (ŞUAN PİYASADAKİ HER OYUNU FULL DETİAL VE TAKILMADAN AÇIYOR.DX10 OYUNLARI DAHİL)
BELLEK : 2 GB DDR2 800 MHZ
EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNENLER VE MADDİ OLARAK SIKINTISI OLMIYACAKLAR İÇİN EKRAN KARTIMI TAVSİYE EDİYORUM.GEFORCE 8800 SERİSİNİN TÜM VERSİYONLARINDAN DAHA HIZLI BÜTÜN DİRECTX 10 OYUNLARINDA TEST EDİLMİŞTİR.
salla salla tutan yok.
nvidia bariz biçimde önce ati'den, 8800le değil 8600le yarışır 2900 serisi.
arkadasa salla demişsin ama biraz haksızlık olmuş...
bir ay once sony vaio fz11m laptop aldım... 3 gün önce arızalandı ve hemen degiştirdiler... ancak aynı mal yoktu... bende toshiba a200 1-ah aldım onun yerine...
sony'nin ekran kartı 256 mb nvidia ge force 8400 gt idi... ve pes 2008 i mediumda biraz kasarak oynuyodum...
toshibanın ekran kartı 256 mb ati hd 2600... ve high ta hiç sorunsuz oynatıyor...
iki bilgisayarın işlemci ve ram kapasiteleriaynı... fark ekran kartında... yani bence -ki danıştıgım hemen herkesin fikri bu yönde- ati, oyun performansı olarak nvidianın önünde sanki...
* bu arada reklama girermi bilmem ama -hoş toshiba ile bagım yok- laptop düşünen pescilere TOSHIBA A200 1-AH modelini şiddetle tavsiye ederim...