ByFalcon Chelsea FC Takımının 3 Boyutlu Face Pack 27 Futbolcu'nun 3 boyutlu Resimleridir.. İNDİR Bu Pack kendim hazırladım..;) Devamı gelicek Arkadaşlar İnş.
ByFalcon Orjinal Mesajı Yazan: David Villa Sánchez "Falcon" yazıyor, "Falcon" başka bir sitede kullanıcı adın mı oluyor? Evet bu siteye başka isimle üye olmuştum ölede kaldı...Pack'i kendim yaptım devamı gelicek inş. Saygılar..
erdoganrc arkadaslar ben graphics klasorune direkt fotograf attim o oyuncunun ismini koyarak mesela `juninho`nunkini atmistim ama oyunda gormedi onu nasil halledebiliriz
Venom **Config dosyası oluşturman gerek. Nasıl oluşturacağını indirdiğin çalışmaların config dosyalarına bakarak öğrenebilirsin.**
Venom Orjinal Mesajı Yazan: kuty01 beyler bende graphics klasör olarak yok ne yapabilirim Defalarca yazdık, ama bir defa daha yazalım; Eğer klasör mevcut değilse kendin oluştur.
delgado3mr3 yaa arkadaslar ben bu yüzlerin hepsini indirdim graphics dosyasına attım hepsini ama hiç biri gözükmüo!!!!!!!yardmcı olursanız valla cok sevinirm simdiden allah razı olsn ellerinize saglık
hell angels WALLAHİ BİLDİGİM KADARIYLA O GRAPHİCS DOSYASININ İÇİNDE PİCTURES DİE BİR DOSYA AÇIP ONUN İÇİNE ATCAKMIŞZZZZ