Evet millet oyunu netten indirdiğimden beri sinir oldum ortada dönen hatalarara ve bunun korsan oyun olmasına bağlanmasına.Günlerdir araştırdım Oyun yapımcılarının hiçbirinin bu şekilde demeç vermediğini gördüm.Olayın yüklenen datada değil CRACK dosyasında olduğunu düşünüyordumki Haklı çıktım.Ünlü bir crack sitesinde arattırdım ve Oyun crack'inin 2 defa FİX'lenmiş olduğunu farkettim.Son fixli olanı indirip kayıtlı oyunu açtım ama sorunlar devam ediyordu.tam pes edecekken aklıma baştan oyun kurmak geldiki hemen italya ligini kurup interi aldım 2 ay tatail şeçeneğinden sonra Şampiyonlar ligi grup listesine baktım ve hatasızdı.Dünya kupası hatasına kadar ilerliyemedim ama crackin yanında çıkan infoda hataların düzeltildiği yazıyor.Onuda siz deneyin:D

Dediğim gibi olay koran oyun olmasından değil elinizdeki crack'in oyunu ilk kıran kişinin hatalı kırmasından kaynaklanıyor.Bu tür forumlarda crack warez vs.paylaşımın yasak olmasından link eya adres veremem size. Yada bilenen güvenilir crack sitelerine bir göz atın..
Yalnız Kötü bir olay var oyunu sorunsuz şekilde oynamak isterseniz YENİ OYUN AÇMANIZ gerekli Saveli oyunlarda çalışmıyor crack değiştirseniz bir.Neyse gece gece ne konuştum ama :D Hırs :D
İyi oyunlar...