soccerman Arkadaşalr GS'nin başındayım ve ilk sezon hazırlık maçları ve 2 avrupa maçı ile toplam 12 maç falan yaptım. Başkanlık seçiminde Özhan Canaydın yerine Nurullah Emre diye bir başkan geldi. Ayrıca Özhan Canaydın, ben Kleberson'u ve Vedat İnceefe'yi ücretsiz transfer ettikten sonra transfere ambargo koydu! Transfer yapamıyordum. Yeni başkan gelince ambargoyu kaldırdı :) Oyun baya bi atraksiyonlu başladı yani ...
soccerman Adamlar oyunu gerçekci yapmaya çalışmışlar herhalde. GS taraftarı son transferlerden önce Canaydın'dan nefret ediyodu. Direk başkan değişikliğini uygun görmüşler :D
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: soccerman Adamlar oyunu gerçekci yapmaya çalışmışlar herhalde. GS taraftarı son transferlerden önce Canaydın'dan nefret ediyodu. Direk başkan değişikliğini uygun görmüşler :D hangi son trasferinden nefret ediyorlar:confused: ???
Omerdinho Orjinal Mesajı Yazan: tss_hami Orjinal Mesajı Yazan: soccerman Adamlar oyunu gerçekci yapmaya çalışmışlar herhalde. GS taraftarı son transferlerden önce Canaydın'dan nefret ediyodu. Direk başkan değişikliğini uygun görmüşler :D hangi son trasferinden nefret ediyorlar:confused: ??? son transferlerden önce nefret ediyorlardi demis.. dikkatli oku.
cimboom walla gecmis olsun derim..benimde baskanim degisti Galatasarayda Özhan Canaydinin yerine daha "fakir" bir adam geldi adi da Tunc Ramazan
erdemmm23 Orjinal Mesajı Yazan: BesTcArsi bendede degisse ya demiroren istifa!!! zengin bi baskan gelse:D tam bende aynı duygular içerisindeydim be dualarım kabul oldu artik başimida tüpcü başkan ve o sözde imparator sinan yok ben ve idealist yeni yönetim ...
D.V.S 7 Walla FM 2008 de henüz başkan değişme gibi bi olayla karşılaşmadım. Ama FM 2007'de Beşiktaş a 48 trilyon'a Bojinov'u alınca takım iflas bayrağını çekti ve yönetim o zaman değişmişti. (AMA BENİ KOVMADILAR...) :D:D:D:D:D
RMC07 Orjinal Mesajı Yazan: Peshayat1 bendede degisse ya demiroren istifa!!! zengin bi baskan gelse:D benim bjk oyunumda 2 . ayda demiroren istifa etti.........