fb33 öncelikle sana çok teşekkür ederim bu işlerden hiç anlamayan birisi olarak senin sayende fenerbahçe'nin alternatif formasını mağazada en alt kısma eklemeyi başardım.yalnız ondan sonrasını çok iyi anlayamadığım için başaramadım.
data\gui\assets\kits klasörünün içine (klasörler yoksa aynı isimle oluştur)j3_00326.big isimli mini kiti atman.
demişsin.
fifa 2008- data - gui klasörlerine girdim.fakat senin dedğiğin klasörün ismini bulamadım.assets.big var onuda açamadım.şimdi sen benim gui klasöründe yeni bir klasör açmamımı söylüyorsun(eğer öyleyse bu klasörün ismi ne olacak)yoksa başkabirşeymi ?
Birde bu biggui programını indirdim big gui ve impbig diye 2 şey çıktı.heralde bize lazım olanı big gui kısmı.
fakat ben big gui programını kullanmayı hiç bilmiyorum(fifa.db yi anlattığın gibi bu programıda anlatabilirmisin)
yani kısacası bu kısma kadar herşeyi anladım ve başarılı bir şekilde yaptım fakat bu kısmı hiç anlayamadım(denizi geçip derede boğulmayalım)
bu yazılanları daha detaylı bir biçimde anlatırsan belki kalan küçük kısmıda halledip 3.forma olayını başarılı bir şekilde bitirebilirim.
data\gui\assets\kits klasörünün içine (klasörler yoksa aynı isimle oluştur) j3_00326.big isimli mini kiti atman.
eğer mini kit oluşturmayı bilmiyorsan hazır olanlardan birinin simini değiştirmen.dikkat etmen gereken ise j3_00326.big dosyasının içindekilerinde ismini değiştirmen.bu işlemide BIGGUI programıyla yapabilirsin.
Son olarak şunu söyleyeceğim bu kaleci formasının bütün ayarlarını yapıp kytape'yi 2 yaptım fakat kaleci formasını oyuna kit raptor 08 ile atamadım bu neden oldu ?
3. forma işini başarılı bir şekilde tamamlayabilirsek kitraptor08 ile oyuna 3. formayı ekleyebilir miyiz(third kit seçeneğiyle-çünkü hertürlü işlemi yapmama rağmen gk kit'i ekleyemedim)
şimdiden yapacağın yardımlar için çok teşekkürler