Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at
Orjinal Mesajı Yazan: fb33
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at
kardeş sanırım o oyunda olan 3. formayı değiştirir ama ama sen oyunda olmayan bişeyi oyuna eklemek istiosun. fenerin olmadığı için boşa uraşmış olursun bu yüzden unidb yi denesene
fb33 ilgilendiğin için çok saol. dediklerini denicem inş olur sana ii çalışmalar. bide sana özel mesaj yollanmıo o yüzden sorularımı burdan yazmak zorundayım.
EDIT: orjinal fshi dosyasına zaten fshed ile import ettim.sora ea graphics editör le zdata ya import ettim. acaba ea editörden başka bi programlamaı impot etmem lazım.
eagraphla oyuna hiçbirşey importlama,o programla sadece dosyalara bak.zdatalara importlama işlemini fifafs programıyla yap diğer yöntemlere göre daha kolay ve hızlı.
artık sinirlencen ama bu fifafs i indirdim ama açilmio nedeni sanırım demo için hazırlanmış olmasından fakat en güncelini indirdim yine olmadı acaba verebileceğin bi link var mı?
http://fifasoccer.ru/en/files/?game=28&type=6
adresinden indir.beta yazıyor ama oyuna ekliyor.çıktığından beri onu kullanıyorum.kullanmayı biliyormusun bilmiyorum ama bilmediğini düşünerek nasıl kullanacağını anlatayım.
öncelikle dosyayı birklasöre çıkart ve sadece fifafs dosyasını fifa08 klasöründeki data nın içine at gerisini sil gitsin.
sonra bir notepadi açıp;
----------------------------------------------
;Install yükleme yapar
mountfs .\
-ar|9 t75__0_0_326.fsh|c , t75__0_0_326.fsh
çizgilerin içindekini gir ve data klasörünün içine deneme.txt olarak kaydet.
daha sonra yine notepadi açıp
@echo off
echo.
echo.
echo Programa hos geldiniz
echo.
echo.
echo.
pause
echo.
echo.
fifafs.exe deneme.txt
echo.
echo.
echo Yukleme tamamlandı
echo.
echo.
echo.
pause
çizgilerin içindekileri yaz ve datanın içine deneme.bat ismini vererek kaydet.
dikkat etmen gereken bu dosyanın uzantısının bat olması.hepsi bukadar
deneme.bat dosyasını çalıştırdığın zaman dosyan zdatanın içine eklenmiş olur.
no: örnekte t75__0_0_326.fsh (fenerbahçenin forması) zdata 09 içine aktarılmış.sen istediğin gibi değiştirebilirsin.