Peshayat Adi: Luiz Macelo Morais dos Reis Kısaca: Lulinha Doğum Tarihi: 10.4.1990 Yaşı: 17 Doğum Yeri: Sao Paulo Sevdiği Takım: Corintihias Sevdiği Oyuncu: Kaka Mevki: Ofansif Orta Saha Boyu: 170 Cm Değeri: 2 Milyon Euro TEKNIK ÖZELLİKLER ZİHİNSEL ÖZELLİKLER FİZİKSEL ÖZELLİKLER Videolar Tavsiye:Super Bi oyuncu olacak Fm 07de Yasin de bilir hep bundan bahsediyodum..2sene sonra bu adam Dunyanin en iyi Orta Sahalari arasinda olcak:)
Erchamion Beren Sağol kardeşim. senin tavsiyenle daha önceden takıma katmıştım. Geçekten müthiş. Feldkamp 7 yıldız verdi potansiyeline.
Venom Gerçekten inanılmaz bir oyuncu, FM2008'de de gördüğüm kadarıyla zirveye çıkmış. En başta kadroya katılacak oyunculardan. Ellerine sağlık inceleme için İbo. *Keşke oyunu açarken, oyuncu özelliklerini saklamayı kapatsaydın.*
Curcuna Eline sağlık. Oyuna resmi patch çıktıktan sonra başlamayı düşünüyorum ilk alacağım oyuncu olacak;)
dozdoz cok ıyı oyncu galatasaraya aldım suan 2. sezonunu gecırıo takımda. real madrıd ızlıo elemanı :)
karems benimde oyun başlayınca takıma katacagım ilk oyuncudur hatta şuan 3. sezondayım ve 2.4m.€ aldıgım oyuncuya şuan 15m€ veriyorlar ama birazda daha tutacam.
Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RonaLDo Adam iyide ibo takmış bu adama fm07den beri manyağı olmuş :D varsa yoksa lulinha :D Dogru soyluyon Ulas ama bu adami transfer ettim..zaten sevinmistim..:D Barca karsisinda Nou Campda 2-4 yenersen ve bu adamda macin kader adami oursa ve ustune 2tane gol atarsa sende manyagi olursun. kesin:D 21 yasina gelmisti ozamanlar 17 Milyon euro Teklif ettiler yine satmadim
Passenger Fm'in en iyi oyuncularından Lulinha.Gerçektede büyük ihtimal 2-3 seneye kalmadan büyük takımlarda görürüz onu.