Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 sezer bizim kar yaması noldu :D bi el at be yoksa uyku tutmaz beni 2 deneme yaptım oyundan attı abi :D Yarın yine bakıcam.Bugün ders çalışıyorum ; yarınki dersler ağır dersler :) ;)
GaLLaRDo78 fifamania arkadaşa teşekkür ederim msnden yamayı gönderdiğin için.ayrıca mert e de teşekkürler faithbuilder için. sezo1905 yamayı bize sunduğun için çok sağol seyirciler harika oldu...
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: GaLLaRDo78 fifamania arkadaşa teşekkür ederim msnden yamayı gönderdiğin için.ayrıca mert e de teşekkürler faithbuilder için. sezo1905 yamayı bize sunduğun için çok sağol seyirciler harika oldu... Rica ederim;) Linklere baktım yalnız.kırık değildi ama kırılırsa yeniden upload ederim.Yani haber verirseniz iyi olur..
VEN0M Orjinal Mesajı Yazan: Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: GaLLaRDo78 fifamania arkadaşa teşekkür ederim msnden yamayı gönderdiğin için.ayrıca mert e de teşekkürler faithbuilder için. sezo1905 yamayı bize sunduğun için çok sağol seyirciler harika oldu... Rica ederim;) Linklere baktım yalnız.kırık değildi ama kırılırsa yeniden upload ederim.Yani haber verirseniz iyi olur.. Kardes Anlasılan sen Fifa 08 yamaları yapıyorsun Su galatasarayın yenı formasını yaparmısın ???
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: VEN0M Ya bide Sezer kardes..!!! Bu Taraftar seslerınde bı degısıklık olmadı Bu yamalar taraftar sesleriyle ilgili değil.Seyicilerin kalitesini değiştirir bu yama.C:\Program files\ea sports\fifa08\data içindeki install.dat ı çalıştırırsanız farkı göreceksiniz.Ayrıca gs formaları daha kaliteli bi şekilde o yamanın içine koydum ;)
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: VEN0M tmm kardes sagolasın Bıde Kardes Bu Gs nıN yenı Formasını yapabılırmısın İlerki günlerde zaman buldukça yaparım.Bakıyorum beni yamacı yaptınız:D Forma ve face çalışmalarım da vardı daha önceden ama amatörce.Yani onlar bu yaptığım yama kadar olursa paylaşırım.
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: MaTeja.EmRe peki biz bu yamanın üstüne türkçe yama yüklersek birşey olur mu? hayır. cangele atıyorum şimdi abi adresi. atamıyorum herşey gizli.özel msj alımın da kapalı :D
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: hangmaneagle walla next gen zevki çıkıyor dediğin gibi 1024-768 de saol çok süper olmuş rica ederim;)
Ultrmuhammed **Ben Ekledimde Oyunda Koyu Yeşil Gözüküyor Seben:confused: Veya Ölemi:confused: Anlayamadım Ben:confused: **
gokhan_gs Çok Güzel Olmuş Yalnız Bişi Sorcam Tribündeki adamların yarısı çıkıyor yarısı çıkmıyor(merdiven bölümünde) bunu düzeltmenin bir yolu yok mu???
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: gokhan_gs Çok Güzel Olmuş Yalnız Bişi Sorcam Tribündeki adamların yarısı çıkıyor yarısı çıkmıyor(merdiven bölümünde) bunu düzeltmenin bir yolu yok mu??? ayarlardan stadı full kişi yapabilirsin