Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 ee yazılılar bitti yama yoldamı ne yaması yapacaksın kanka yama yolda yok şu an.Birlikte aç sorununu çözemedim.Hatırladıysan benim öyle bi sorunum var :D
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: YoungCity_BlackMoney arkadaşım galatasaray animasyon yaması çalışmıyor ne yapabilirim??? Çalışması lazım.Link bozuksa upload ediyim.Bir de Doğru yere yüklediğinden emin olmalısın.
BlackMoney ben C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 08\data\gui\assets\back e yüklüyorum doru mu?? eğer doğruysa bi daha upload edersen sevinirim
crzy_ossi yazmışsın save dosyasına zarar vermez die görmedim pardon deneyelim bi bakalım indiriyo şimdi
crzy_ossi bende çim yaması bi etki etmedi doğru yere yüklediğimden eminim ama bi deişiklik olmadı ndn olabilir
yeom58 MİLLET YÜKLEDİM ÇALIŞIYOR HİÇ SORUN YOK BENDE LOGOLAR VAR İSTEK LER VARSA GÖNDEREBİLİRM İYİ GÜNLER
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: crzy_ossi bende çim yaması bi etki etmedi doğru yere yüklediğimden eminim ama bi deişiklik olmadı ndn olabilir Fifa08\data içindeki install i çalıştırmadıysan çalıştır.Yine olmazsa baştan indir.