mithgor arkadaşlar vistada C'de documents & settings falan yok. olmadığı için de girip logoları ve yüzleri graphics'e atamıyorum. program files'dan girip oyuna giriyorum orda da graphics dosyası yok. vista kullanıp da bu patchleri ekleyebilen biri varsa ve bana söylerse sevinirim.
nick39pgs bak gardaş buraya gir indir footbal mager belgerimdeki dosyanı sil bunu kopyala http://soccercenter.net/fm/dosya/1508/Dosyalari-Atacaginiz-Klasorler buraya gir
sgouzhan arkadaşım sorunun halloldumu bilmiorum ama eğer graphics dosyası yoksa kendin program files/sport int. içine yeni bir klasör aç adını graphics koy resimleride oraya at ;)
ugurslm ben vista kullanıyorum belgelerimi hallettim fakat cache dosyasını bulamadım? vistada cache dosyası nerde acaba şeytan aldı goturdu şimdiden tşk emeğinize sağlık
olCaysaHin93 Cache dosyası Bilgisayarım>Yerel Disk :C>Kullanıcılar>Kullanıcınıza girin>AppData(Application Data)(Bu dosya gizli olabilir)> Roaming>Sports Interactive>FM 2008 in içinde
intern **Yamaya sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" diyerek yamalarını yükle, ayrıca cache dosyasını sil, ayrıca oyun ayarlarından skin cache'yi kaldır.** ***intern***