Ultrmuhammed Bu Yama Sayenizde Brezilya Takımdaki Kaka,Ronaldinho,Robinho,Ronaldo Ve Adriano'nu Yüzü Uplaod Oluyor Link İçin: http://rapidshare.com/files/63868706/Ultrmuhammed_Breziya_Face.rar
srknkndmr çok kötü olmuş siz bunları niye yapıyosunuz ki ea bunları sizden daha iyi yapıyor çok berbat olmuş
Ua_ResBoRN bu faceler arkadaşın deil zaten yani kendi yapmadı ki bunlar alıntı yurtdışından başka ülkeden birinin yaptığı bir patch bilginiz olsun ;)
CbY_90 kaka tekkaş nuri gibi olmuş :D kaka'yı ea sports da hiç benzetememiş bi face'e bakın birde buna
Volume Label Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 bu oyuncuların oyundaki face leri zaten senin pack dekilerden 10 kat daha iyi 1. Sayfaya bakarsan dostum kendi face'leri değil Başka ülkeden bi arkadaş yapmış Oqe ?? İstersen sana 1.sayfanın linkini atabilirim ! :D
DenizUras Orjinal Mesajı Yazan: Volume Label Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 bu oyuncuların oyundaki face leri zaten senin pack dekilerden 10 kat daha iyi 1. Sayfaya bakarsan dostum kendi face'leri değil Başka ülkeden bi arkadaş yapmış Oqe ?? İstersen sana 1.sayfanın linkini atabilirim ! :D Senin kafan mı güzel face leri o yapmamış olabilir. (gördüm zaten) ama pack i buraya kim koymuş o. yani face leri o yapmasa bile pack onun. o yüzden söyledim. anlama özürün yoksa şimdi anlamışsındır ;)