mali76 http://www.youtube.com/v/KpggcokD70Q>http://www.youtube.com/v/KpggcokD70Q type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: BesTcArsi hayir adama carpiyo en azindan ozur dilesin..mal gibi bisey olmamis gibi davraniyo:D:D Adama çarpmıyo İbo, remen pres yapıp topu kapmak için hamle yapıyo ve topu kazanıyo da. Bi hakemin hiç yapmayacağı bişey. Bide PES6'daki bi hatanın düzeltilmemesi de var. EA yapsa idam edilir ve ediliyo da. (tamam PES güzel ama EA'ynın hatalarına edilen laflardan dolayı böle msjlar yazıyorum)
Peshayat bilioz canim saka yaptim..:) fifada onceden hakemin icinden gecip gol atartik..Pes de bu olay daha guzel daha gercekcik oluyo carpiyo dusuyo filan
no fear süper ya hakem resmen adama foul yapıo bence kendisine kırmızı art göstermeli hatta fifa oyuna müdale edip o hakemi oyundan atmalı bence böle süpper olurdu düşünsenize pes 117 hakemler artık maçı uçarak izliolar adama kırmızı kart yerine kırmızı göz veriolar süpperrrrr
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: BesTcArsi hayir adama carpiyo en azindan ozur dilesin..mal gibi bisey olmamis gibi davraniyo:D:D Adama çarpmıyo İbo, remen pres yapıp topu kapmak için hamle yapıyo ve topu kazanıyo da. Bi hakemin hiç yapmayacağı bişey. Bide PES6'daki bi hatanın düzeltilmemesi de var. EA yapsa idam edilir ve ediliyo da. (tamam PES güzel ama EA'ynın hatalarına edilen laflardan dolayı böle msjlar yazıyorum) Ne diyon enes ya:D Şimdi Sen buna Bug mu diyosun? Hayır bu bug falan değil normal bişe hakeme çarpamazmı?Bana bundan başka PES ten bi kaç tane bug say ama fifada sürüsüyle var? ea geri olan fifayı ileriye götürmediği gibi buglarıda silmiyor ama pes te zaten az olan bugları oynanış kapatıyo zaten evet EA İSTİFA! YAŞASIN KONAMİ!
ramazan_abi süpersin pes bravo.... Gerçekcilik diye buna denir..... olur olur düzelir bunlar.... sonuçta yeni jenarasyon ... temelden oyun değişmiş...
Rooney_C.Ronaldo Orjinal Mesajı Yazan: King07 selçuk dereli olabilir :D hahahahhaa:D :D :D :D :D bu arada videodaki hakemede kısaca şöyle diyorum: ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D