PainOfChaos Evet arkadaşlar şu oyunda bir türlü host olamıyorum nedenini bilen biri varmı? Kullandığım antivirüsten(Kaspersky İnternet Security) de kaynaklanıyor olabilir mi?
nigolaskn Ben de Kaspersky kullanıyorum ama host oluyorum. Hamachi'siz host olmaya çalışıyorsan pc'de port açmalısın. O da uzun hikaye.Sen en güzeli Hamachi kullan. Eğer hamachi kullanıp da giremiyorsan bişey diyemicem.
furkansari42 Mrba beyler.Ben sizler kadar fifa ile haşır neşir değilim ama.Şu interaktif den online olarak fifa oynamayı çok istiyorum bir türlü başaramıyorum.üye olmak için bi kaç yer doldurdum 'ok' dedim bi cod çıktı ok dedim tekrar taradı bişeyler yazdı yanlış gibisinden.yardımcı olursanız çok sevinirim.. Saygılar..
ekremhan Orjinal Mesajı Yazan: furkansari42 Mrba beyler.Ben sizler kadar fifa ile haşır neşir değilim ama.Şu interaktif den online olarak fifa oynamayı çok istiyorum bir türlü başaramıyorum.üye olmak için bi kaç yer doldurdum 'ok' dedim bi cod çıktı ok dedim tekrar taradı bişeyler yazdı yanlış gibisinden.yardımcı olursanız çok sevinirim.. Saygılar.. Cod yazan yere orjinal key girince sorunun hallolur.
Neo Port açmak için http://www.portforward.com/routers.htm adresinden modemizi bulup FIFA 07 den ayarlarınızı bulabilirsiniz. 08 ile aynı port çünkü. Hamachi ile uğraşmaktansa bi kere port açığ mis gibi ip den oynarım daha iyi. @furkansari42 İnteraktif ligden online a girmiyceksin. Play online dan giriceksin. Oyunun orjinal olduğunu varsayıyorum öyle yazmışsın çünkü interaktif lig filan. Online a girişte keyi girmen istenicek ilk başta. Onu dene.
PainOfChaos Port açma olayı tamam onu yaparım da hamachiden de host olamıyorum o neden? Modemim de combomax tt den ücretsiz verilen modemlerden verdiğin sitede modemimle ilgili birşey bulamadım :D
ronaldo888 aynı sorunu bnde yaşıorm şimdiye kadar hiç host olamadım ayrıca oyundayken bağlantı kopuyor (60.-70. dk aralarında) bi bilgisi olan arakdaşlar yardımcı olursa sevinicem acaba sorun hamachidemi yoksa oyundamı ?
unicorn92 beyler hepinize selamlar hamachiden bağlanarak oynuorum daha önceden oluyodu ama şimdi host olmıoyorum avast kullanıorum acaba ondan kaynaklanıo olabilir mi?