konami ile ilginen arkadaşlardan yardım talep ediyorum,
şimdi ben yeni bir bilgisayar aldım,yeni bir pc kullanıcısıyıl o yüzden çok bilgili değilim bağışlayın....
sırf oyun oynayabilmek için ekran kartımıda 256 lık asus 8500 lik aldım.....oyundan ilk kastım konamiydi tabii...
ancak satıcıma gittiğimde konaminin ilk olarak sadece winning eleven 11 serisini buldum.ne kadar yeni yada eski bilmiyorum....ben bunu pc yi yükleyemedim..yükleyemeyince tekrar satıcıma gittiğimde durumu anlattım ve satıcım şöyle dedi,
-w.eleven11 aslında ps2 oyunuymuş ve bu oyunun bilgisayarlar içinmiş, oyun ps2 den bilgisayara ayarlandığı için uyarlandığı için daha doğrusu bu oyunu pc ye yüklemek epey zormuş....satıcım kendiside yüklemeyi bilmediğini söyledi bana yardımcı olamayınca ben bu oyunu alamadım geri verdim...bana bu oyunun çok zor açıldığını bilgisayarlarda açılmadığını söylüyor ama belliki bana yüklemeyi anlatmak zor geliyor bu yüzden kısa kesip onu alma o zor yüklenir senin pc ne olmaz demeye getiriyor..oysa ekran kartı ayarları falan bana yetiyor......madem bu oyun bilgisayarlarda açmıyor neden o zaman tüm bilgisayar oyunları reyonlarında 3 er 5 er tane bulunuyor..tamam yüklemesi zor olabilir ama neyse....
yani kimse bana yardımcı olmadığı ve bu oyunun yüklemesi zor olduğu için ben bu oyunu pc me yükleyemedim...
sonra aynı satıcımda winning eleven 2007-20008türkcell süper ligi adı altında bir başka konami oyunu buldum ve yükledim..bu oyunun ayarlarında pes6 diye bişey gözüme ilişti....
şimdi size sormak istediklerim..bu arada 2.aldığım bilgisayar için olduğu için yüklemesi kolay ve becerdim yüklemesini....
şimdi size sormak istediklerim,,,
w.eleven11 ne demek w.eleven 12 ne demek...bunların pes olarak karşılıkları ne?benim aldığım w.eleven 2007-8 sezonu türkiye ligi hangisinin karşılığı..eskisimi?yani pes 6 ayarlarında yazdığına göre eskisinin bir versyonumu?
w.eleven 2008 ne demek olacak.....
şimdi benim aldığım isiminde 07-08 türkiye ligi ayarlarında pes6 yazan w.eleven 2008 değilmi?
en azından bu benim aldığım w.eleven 11 den dahamı eski?
kısaca sizden isteğim,bu oyunların pes karşılığı nedir?
en son çıkan pes kaçtır?
örneğin w.eleven 12 yada w.eleven 2008 çıktığında bunun ismen karşılığı pes kaç olacaktır?
------------------
birde sizden w.eleven 11 in kurulumdan sonra açılması hakkında bilgi alabilirmiyim..gerçe oyunu pc me yükledim winrarı kullanarak w.11 dosyasında duruyor oyun dvd sini geriye versemde sanırım dvd siz çalışır.