isim : Danilinho
mevki: AMC/FC
uyruk: Brazilya
takım: Atletico Mineiro
benim yorumum : bu forumda sık sık adı geçen bir oyuncu neyse yoruma gecelim kısa boylu olsada topu hücuma kolay taşıması en gerekli anlarda attığı süpriz goller ve takımına kattığı artılar tartışılamaz
isim : Federico Fazio
mevki: SW/DC/DMC
uyruk: İtalya
takım: Sevilla
benim yorumum : fiziği çok iyi bir defans oyuncusu libero defans ve ön libero olarak oynayabiliyor ama en verimli olduğu yer defasın göbeği uzun boyunun avatajını hava toplarında herzaman kullanan bir oyuncu ayrıca yavaş sayılamayacak kadar hızlı(hız:14 hızlanma:14)
isim : Thiago Fernandes dos Santos
mevki: ST
takım: Sao Paulo
benim yorumum : bu oyuncumuz uzun boylu bir oyuncumuz anlatacak cok negatif şeyler var en önemlisi gol becerisinde 10 üzerinden 2 alarak sınıfta kaldı diğer bir negatif özelliği kendinden kısa oyunculardan top indirememesidir gelelim merak ettiğiniz bu oyunucunun hiç pozitif özelliği yokmu dediğiniz bölüme tabi ki var bu oyuncumuz macın tarşmasız favorisi olduğunuz maçları tek başına kazandırmasıdır
isim : Cédric Mongongu
mevki: DC/DMC
uyruk: Republic of Congo
takım: Monaco
benim yorumum : bu oyuncu benim favori oyuncularımdan biri defansımın vazgeçilmez oyuncusu uzun boyu ile hava toplarımdaki başarısı ve en kritik pozisyonlarda kademeye erken girmesi en önemli özliikleri
isim : Eduardo Ratinho
mevki: DR/WBR
takım: Corinthians
benim yorumum : bu oyuncu hakkında yoruma gerek yok eğer cafu hakkında bilginiz varsa bu oyuncu hakkında bütün bilgilere sahipsiniz
isim : Oluwafemi Ajilore
mevki: MC
uyruk: Nijerya
takım: Midtjylland
benim yorumum : gelelim şimdi önerdiğim oyuncuların içindeki en yaşlı oyuncuya bu oyuncu orta sahada çok çalışan görevini yürekten yapan rakibe basan yanında oynadığı oyuncuları rahatlatan birisi asıl verimini 24 yaşından sonra alacaksınız çünkü 24 yaşından sonra çok olgun oynamaya başlıyacaktır ve Adigun Salami adlı oyuncunun favori oyuncusu durumundadır
isim : Adigun Salami
mevki: AMC
uyruk: Nijerya
takım: Midtjylland
benim yorumum : bu oyuncuyu ben Jay Jay Okocha çok benzetiyorum bildiğiniz gibi Afrika'lı oyuncular pek teknik değildir çok düz oynarlar ama bu oyuncu Jay Jay Okocha'nın futbolunun en parlak dönemindeki kadar teknik özelliklerle donanmış bir kişilik
isim : Sergio Mota
mevki: AML/AMC
takım: Sao Paulo
benim yorumum : çok koşan görevini en iyi şekilde yerine getirien bir oyuncu en büyük özelliği maçın sonlarında takımın son kozlarınını ortaya koyduğu anlarda ceza sahasına girişlerinde skoru değiştirip takımına puan veya puanlar kazandırmasıdır
isim : Gyan Asamoah
mevki: AMR/ST
uyruk: Gana
takım: Udinese
benim yorumum : Asamoah önerdiğim oyuncuların arasında en ünlü 2 oyuncudan birisi transfer için büyük paraları gözden cıkarmanız gereken birisi ve udinese takımının herşeyi AMR pozisyonunda oynayabilsede çok iyi bir pivot santrafor fazla gol atamasada partnerini çok fazla sayıda gol pozisyonuna sokan bir futbolcu
isim : Cristian Nazarith
mevki: FC
uyruk: Kolombiya
takım: Serbest
benim yorumum : bu oyuncu hakkında ne söyliyeyim diye düşünüyorum maç başına 1 gol garantisi verebilen bir forvet maç başına 1 gol atmasının dışında 2 maçta da 1 asist yapabilen bir oyuncu buda 2 maçta takımına 3 gol kazandırabilen bir futbolcu birde 20-21 yaşında wonderkid bir oyuncu olabilir
isim : İlhan Parlak
uyruk: Turkiye
takım: Fenerbahçe
benim yorumum : bu oyuncuyu kesinlikle çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu ve ispanyol takımlarının ilgilerndiği bir oyuncu
isim : Eltinho
mevki: DL/WBL
takım: Parana
benim yorumum : mevkisinde çok başarılı ve çok sert şutlar atamasada roberto carlos'un veliahtı
isim : Paulinho Dias
mevki: DMC
takım: Cruzeiro
benim yorumum : defansif orta saha oyuncusu olsada en büyük özelliği hücumdaki başarısı ve attığı goller
isim : Karim Benzema
uyruk: Fransa
takım: Lyon
benim yorumum : fizik yapısı ve çıkarttığı sert şutlar bakımından adriano'yu anımsatan gelişmeye açık yüksek değerini çok çok kısa sürede 2ye 3e katlayabilen çok kaliteli bir futbolcu