zafer78 Orjinal Mesajı Yazan: Stevie G Orjinal Mesajı Yazan: zafer78 Her yerde söliyorum bu oyuncuyu kendi keşfettiğim bir oyuncu İsmi:sahoun maloney Takım:aston villa yaş:24 fiyat:1m Özellikler:ben keriyerimde bu oyuncuyu oynatıorum takımımın en iyi 1mn olan fiyatı bir sezon için de şuan 20mn isnamayan kariyerime girer ve bakar;) vay be ne oyuncuymuş ama. keşfederken çok zorlandın mı? Neyi kastedıon yani kardes.
iad_10 Zafer Yelen Ofansif Orta Saha Yaş:20(sanırım) Tavsiye edilir bende Real Madrid altyapısına transfer etti
gencCANARY Orjinal Mesajı Yazan: zafer78 Orjinal Mesajı Yazan: Stevie G Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: zafer78 Her yerde söliyorum bu oyuncuyu kendi keşfettiğim bir oyuncu İsmi:sahoun maloney Takım:aston villa yaş:24 fiyat:1m Özellikler:ben keriyerimde bu oyuncuyu oynatıorum takımımın en iyi 1mn olan fiyatı bir sezon için de şuan 20mn isnamayan kariyerime girer ve bakar;) vay be ne oyuncuymuş ama. keşfederken çok zorlandın mı? Neyi kastedıon yani kardes. sahoun maloney i herkes tanıyor demek istemiş.
TUGAYERTAN Orjinal Mesajı Yazan: ozan87 İlhan parlak feerbahçe (çok iyi bir golcü;) bence değil galatasaraya aldım hiç gol atamadı sonra k.erciyesspora ucuz maliyete sattım tavsiye etmem
TUGAYERTAN vcictor enrique piriz siz kısaca piriz yazıp searchlatım hepsi 90 ın üstünde fiyatmı sudan ucuz yanlızca 850 k
emrah1995 Orjinal Mesajı Yazan: emrah1995 Mevkisi:Forvet Yaşı:19 Oynadığı Takımı:Cadiz Vatandaşlığı:Uruguay Fiyatı:Kiralık Alın OYUNCU ADI :JAVİER ACUNA
AdreNaline Fabio (AMC)18 Yaşında Fabio (GK) Yanlış hatırlamıyosam 20 yaşının altında Breno (DC) 19 Yaşında Kerlon (AMC-FC) 19 yaşında Carlos Vela (ST) Genç /Arsenal ( Yaşını Hatırlamıyorum) ve tabi ki PALACİO NOT:İki Fabio'yu da 3-4 sezon sonra görebilirsiniz oyunda ilk baladığınızda fazla küçük olduğundan göremezsiniz...
WolborQ agauda idi herhalde ...tell avivde oynuyordu uzn şut 20 bitiriclik 20 idi ... piatti , bogdan stuncu , restelli, angulo ;)
kontess09 alex vasco da....özellıklerı ılk yok ama hızı 18 den acılıyo=)450 k ya alıp 1 sezon oynatıp 20 ytl ye kadar cıkıyo fıyatı
Lavezzi (jozy altidore)takım:newyork (wijnaldum)takım:feyenoord (ever banega)takım:boca juniors (omar esparza)takımını unuttum ama defans sol,defansif orta saha,ofansif orta saha sol hepsi çok güzel alın.........