dlyn1907 tepliceden ferini kesinlikle tavsiye edrim bir sene oynatin ikinci sene degeri 4 e katlanicaktir
mazotciP Eski FM ciler bilirler FM 2006 da (database:large) sherman cardenas diye bi oyuncu vardı çok muhteşemdi 16 yaşındaydı 10 un altında yeteneği yoktu hepsi 10 un üstündeydi ben şimdi bulamıyorum onu bulan varsa paylaşsın
D.V.S 7 **Cardenas'ı bende bulamadım. FM 2007 de favori oyuncumdu. Gerçekten mükemmel bir isimdi...**
mr_oy quagriella amlc/fc 23 yaşında udinese italyan oyunun başında 5,750,000£ ama avrupa şampiyonasından sonra 15,750,000 a zor alırsınız
ngn david luiz ozellikleri cok iyiydi bende ama tam bi kazmaydı olmadık maclarda olmadık hatalar yapabiliyordu. liverpoolda ilk sezon cok iyiydi 2. sezonda ne olduysa bi dogru durust oynayamadı.
erkanmie Banega Kerlon Lulinha Neri Cardozo Oscar Cardozo Fabio Quagliarella Jo Jonas H.Rasmussen Dani Parejo İdeal bir forvet hattı(Yedeklerle beraber!)
wdqa Balazs Dzsudzsák -PSV yada Debrecen vangelis mantzios -panathinaikos Eduardo da Silva Nascimento Neto - Bahia Marcos Arouca da Silva - Fluminense mevlut Erding- sochaux alexander pato - AC Milan