JSJ office gir ordan calendar seç ordan bir günün üzerine gel return tuşuna bas orda istediğin antremanı seç. ama çok yoğun maç temposunda yapma adamlar patır patır sakatlanıyolar. sezon öncesi falan yap. birde hatfada bir yaptır bence.... hadi kendine iyi bak
EBA79 Orjinal Mesajı Yazan: JSJ office gir ordan calendar seç ordan bir günün üzerine gel return tuşuna bas orda istediğin antremanı seç. ama çok yoğun maç temposunda yapma adamlar patır patır sakatlanıyolar. sezon öncesi falan yap. birde hatfada bir yaptır bence.... hadi kendine iyi bak aynen öyle abicim :D
slayomer Orjinal Mesajı Yazan: JSJ office gir ordan calendar seç ordan bir günün üzerine gel return tuşuna bas orda istediğin antremanı seç. ama çok yoğun maç temposunda yapma adamlar patır patır sakatlanıyolar. sezon öncesi falan yap. birde hatfada bir yaptır bence.... hadi kendine iyi bak evet arkadaşın dediği gibi. bilemedin haftada en fazla 2 gün çalıştır. o da farklı grupları çalıştır. örneğin defans ve forvet vs...
axer kardeşlerim ben yukarıda yazılanların hepsinini yaptım ama olmuyo sadece bi mesaj geliyo oda ingilizce olduğu için anlıyamadım yapanların birisi cevap yazzın lütfen
swordfish2546 Arkadaslar eger bellı bır antremanı sureklı yaptırırsanız oyuncularınızın o özelliği artıyor. Mesela hücum hattına sürekli finishing antremanı yaptırırsanız hücum hattınızdaki oyuncunuz bu özelliği artıyor ve bu size bir mesajla duyuruluyor. Ben kezmanın finishing özelliğini +1 arttırdım ama sakatlıklara dikkat emeniz gerekiyor. Size tavsiyem orta sahaya strength antremanı yaptırın. Çünkü maçta en fazla orta saha oyuncuları koşuyor ve maçın sonunu getirebilmeleri için bu antreman ideal.