c10trol arkadaşım eline sağlık fakat nedenn sürekli ligi olmayan takımlarını formalarını yaptın ..bunn yerine Eng.Premier Ligindeki formları yapabilirmisin ....?
AzRaEL_18 kardeş temp ler nasıl yapılıo bunlar yahda elinde boş temp varmı bende yapmaya çalışıyım :D
Denizimo Orjinal Mesajı Yazan: c10trol arkadaşım eline sağlık fakat nedenn sürekli ligi olmayan takımlarını formalarını yaptın ..bunn yerine Eng.Premier Ligindeki formları yapabilirmisin ....? farkındaysan bundesliga yapıorum bundesliga yama çalışmamız varda(çalışdığım sitede)orda yaptığım formaları burayada koyuyorum. bu arada yorumlarınız için tşkler.yakında gs kırmızı formayı yapıcam merkaetmeyin :D
Denizimo dediğim gibi daha önceden demiştim istediğinz gs formasını yapıcam diye işte buyrun GALATASARAY 07/08 UEFA KİT VE OYUN İÇİ GÖRÜNTÜSÜ!!!
_wolff_ Deniz kanka bu gs formasında bazı bölümlerin dikişli falan olması lazım;)kayserinin çubuklu formasındaki gibi çizgiler olcak;)Ellerine sağlık
Denizimo saol kanka da temp olmadığı için elimde bide zaten pes2008 de deseni kendisi veriyor yani artık pes2008 de formalar farkılı biraz :)
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: denizimo olabilir ama ben öle yapmıyorum:D çünki bu formaları pes6 da ha önce hiç yapmadım :D ayrıca pes6 daki formaya direk buna geçirirsen kırışıklık olmaması lazım tempde oyunda zaten kendi kırışıklık veriyor formadada olrusa çok kötü gözükür. bende zaten texturelerini çıkartırsak demiştim texture=forma kırışklıkları.. ayrıca formalarında hiç dikiş izi template falan yok sadece boyuyosun ve logo koyuyosun kalitesiz oluyorlar..
d.guenduez Deniz bunları ggs ile importlıcam ama chelsea nin formaları var hepsinde ve bazıları lisanslı formalar nasıl ayırt edip koyucaz acaba bi anlatsan??
Black God Orjinal Mesajı Yazan: d.guenduez Temp paylasabilr misin? ya bişe diim size , işi biliyosan temp memp hikaye , ben templatesiz çiziyorum , herşeyi formayı çizerken yapıyorum , template olmassa olmaz die takıntı yapmayın
Denizimo Evt en çok uraştığım forma bu oldu sanırım 2 saat sürdü :D NOT:Bu arada pen toolu ilk defa kullandım o yüzden bi kaç yerde hata olabilir :D FENERBAHÇE 07-08 ÇUBUKLU ŞAMPİYONLAR LİGİ FORMASI...