Denizimo Orjinal Mesajı Yazan: 7Quaresma7 deniz ben senden özür dilerim hata yaptım kusura bakma:p tmm sorun deil uzatmayalım....
sari__lacivert ben barcelonanın sari formayi ararken butun formalarina baktım gercekten cok iyi olmuslar iyi calismalar
QURTULUSH arkadaşlar bişey sorcam şimdi bir takımın 2 kaleci 2 normal forması var biz bunlardan birini 3 yapabilirmiyiz kitser da oluyordu bu ama kitserver pes2008 e bu olay için daha çıkmadı diye biliorum ggs de olabilir mi?
Denizimo **En son Üye nickimi Değiştirceğimi Ve MewTwo yapcağımı yazmıştım ama vazgeçtim.Karışıklık ve kararsızlığım için özür dilerim..Saygılar....**
Sergio Ramos ya internette fln araştırdım da bulamadım. bulan nasıl yapılacağını anlatan bir link atabilir mi? veya adam akıllı anlatabilir mi bana? formalar çok güzel ama ekleyemiyorum işte.
Denizimo sağol :) bu arada formanın doğru takımda çıkmasını istiyorsanız cv_0 da 7824 e import edin eğer oyununuzda eklediğinizde çıkmıyorsa kayıtlı oyununuzu silmeniz gerekicek iyi oyunlar...