.seRKan. işte link: http://rs163.rapidshare.com/files/65238391/AFS_Explorer_3.7.rar rar şifresi: soccercenter.net
d.guenduez Orjinal Mesajı Yazan: S n i p e r Kitserver 7.0.0 d Afs Explorer 3.7 .img dosyalarını editlemeye ve importlamak için kullanılan program GGS 7.1.8 .img Dosyalarına Resim Forma importlamak için kullanılan program Pes Complate Editor Oyunun Save Dosyasını Editlemeye yarayan program Çalışması için NET Framework 2.0 Yüklü Olması Gerekir Rar Şifreleri : soccercenter.net Programlar Devamlı Güncellenecektir.Program için konu açan veya istek yapılan topicler kilitlenecektir. işte burda verilmişti biraz araştırın
Vestel2007 Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan-BH ya bu google a yazın çıkıyo hemen bu kadar zormu ya ? evet arkadaşımızın dediği kadar zor değil googleden yaz çıkar
alex___06_06 yaa sise bisi dicem ben o download linkine tıkoıyorum ama ben o indir me programıı yapamıyorum n olur bana bi yol gösterin bana nolur
CeBu ya harbiden ya anlamadım afs expoler ne işe yarıcak nerden inidrcem of ya daha kolay yolu yokmuuuuuuu:eek:
keremcan1992 arkadaşlar afs explorer soccercenter.net ten dosyalar pes 2008 de war ordan indirin bide indirdiğin dosyada afs explorer'la nasıl kurulucağı yazması lazım
deadly_tempest Orjinal Mesajı Yazan: okanerdan arkadaşlar bende not defterine şeklinde indi ne yapmalıyım gariba sende winrar yok once winrar kur bilgisayarına sonra indir..