AbdulkadirAslan ya abi şöyle yeni hareketlerin bi tuşlarının tamamını gönderebilirmisiniz? şimdiden tşk!!!
gelecekyuz arkadaşlar fifa 08 de fifa 07 den farklı sadece bir hareket var.yani bir avantaj vuruşu.yeni bir hareket.videosunu atarım.eğer oyunu oynadıysanız oyun başlarken görmüşsünüzdür.diger bütün hareketler aynı.tabi fifa 08 in pc versiyonu için geçerli bu.ps3 ve xbox 360 ta yeni hareketler bisürü
gelecekyuz http://www.youtube.com/v/ChjxahIKRNs>http://www.youtube.com/v/ChjxahIKRNs type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">arkadaşlar fifa 08 de fifa 07 den farklı sadece bir hareket var.yani bir avantaj vuruşu.yeni bir hareket.videosunu atarım.eğer oyunu oynadıysanız oyun başlarken görmüşsünüzdür.diger bütün hareketler aynı.tabi fifa 08 in pc versiyonu için geçerli bu.ps3 ve xbox 360 ta yeni hareketler bisürü
cahitdr arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz bu oyun tek bilgisayarda 2 kişi tarafından nasıl oynanır . Yardımlarınızı bekliyorum
cahitdr arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz bu oyun tek bilgisayarda 2 kişi tarafından nasıl oynanır . Yardımlarınızı bekliyorum
ROBERTO.CARLOS ya abiler bir şey sorcam bende gamecam var videoyu çekiyom ama video sitesine yoolluyom orda görüntü çok bozuk çıkıyo ama kendi windows media player 11 de izliyom öle değil bana oyunu kasmayan güzel bir prg sölermisiniz
chicheck Orjinal Mesajı Yazan: brokenwings ya joyistikte shift hangisi? :confused: oda ea games in mallıgı işte ne keyboardda ne joystick de special move(shift tusu) ile ilgili bi ayar mewcut diiL.yane klawyedede shift le oynıcan mecbursun baska bi tusa alamıosun control settings den deiştirmek mumkun diil.joystick de oynuosan cok daha kotu shift yok kullanmıcan ozaman ozel hareket mareket yapmıcan..ea games control ayarlamada her zaman özürlü özürlü menüler hazırlamıstır zaten kac yıldır oyun yapıolar hiç mi şikayet alıp duzeltmiolar sunları konamide pes in control ayarları menüsü mükemmel öle bişi yapamıolarmı bu kadar zormu bole bi yazılım yapmak.ayar oldum joysticki fırlatcam duwara shift yok oyunu adam akıllı oynayamıoruz yostickden
kArtAL EmRe arkadaslar kornerde kaleciyi nasıl getirebiliriz. mesela 90.dakikada kaleciyi acıltmak istiyorum, hangi tusa bascam
cemalakko Orjinal Mesajı Yazan: cahitdr arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz bu oyun tek bilgisayarda 2 kişi tarafından nasıl oynanır . Yardımlarınızı bekliyorum GAMEPAD'IN OLMASI GEREKLI ;)
cemalakko Orjinal Mesajı Yazan: deivid de souza ya abiler bir şey sorcam bende gamecam var videoyu çekiyom ama video sitesine yoolluyom orda görüntü çok bozuk çıkıyo ama kendi windows media player 11 de izliyom öle değil bana oyunu kasmayan güzel bir prg sölermisiniz FRAPS'I ONERIRIM ;)
cemalakko Orjinal Mesajı Yazan: a.burak20 Evet FİFA 2008'deki tuş kombinasyonlarına ve oyundaki bütün ipuçlarına aşağıdaki yazımdan ulaşabilirsiniz. •Kaleciyle Karşı karşıyasınız we akıl dolu köşeye plase bırakmak istiyosanız z ye hemen ardından d ye basıp yöntusuyla istediğinz köşeye yopu gönderirsiniz İPUÇLARI •Q ye basılı tutarken,D+DK ile aşırtma şut çekilir.. Özellikle kaleciyle teke tek kalındığında işe yarayabilir Savunma İpuçları •Orta sahada çoğalınması defans için yararlı olur ve top ortasahadayken çok fazla topa kaymamalı,Q ya basılı tutarak pres yapıp topu kazanmalı •Savunmada Q tuşunu kullanın.Savunma adamları rakip oyunculardan uzaktaysa Q ya basılı tutarak en yakın oyuncuların topa doğru pres yapmasını sağlarsınız.. Ayrıca bu sayede rakip oyuncular ofsaytada düşebilir. KARDEŞ SEN DALGAMI GEÇIYOSUN :D HIC GULECEGIM YOKTU ADAM 07 NIN İPUÇLARINI KOPYALAYIP YAPISTIRMIS ..! ( KIRMIZI RENKLI YAZILARA DIKKAT EDIN ) SIZDE BU KONUYU SABITLEMISSINIZ .. ILGINC :)
alysechkin Orjinal Mesajı Yazan: chicheck Orjinal Mesajı Yazan: brokenwings ya joyistikte shift hangisi? :confused: oda ea games in mallıgı işte ne keyboardda ne joystick de special move(shift tusu) ile ilgili bi ayar mewcut diiL.yane klawyedede shift le oynıcan mecbursun baska bi tusa alamıosun control settings den deiştirmek mumkun diil.joystick de oynuosan cok daha kotu shift yok kullanmıcan ozaman ozel hareket mareket yapmıcan..ea games control ayarlamada her zaman özürlü özürlü menüler hazırlamıstır zaten kac yıldır oyun yapıolar hiç mi şikayet alıp duzeltmiolar sunları konamide pes in control ayarları menüsü mükemmel öle bişi yapamıolarmı bu kadar zormu bole bi yazılım yapmak.ayar oldum joysticki fırlatcam duwara shift yok oyunu adam akıllı oynayamıoruz yostickden fifa serileri her joystick i kabul etmiyor ben şu ana kadar piyasadaki hemen hemen her joysticki denedim sadece logitech marka olanlarda sağ analog iş görüyor ve klavyedeki shift tuşunun görevini yapıyor... şu an kullandığım gamepad Logitech Rumblepad II.. tavsiye ederim... ;)
ua_emre Orjinal Mesajı Yazan: adhin http://www.youtube.com/v/ChjxahIKRNs>http://www.youtube.com/v/ChjxahIKRNs type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">arkadaşlar fifa 08 de fifa 07 den farklı sadece bir hareket var.yani bir avantaj vuruşu.yeni bir hareket.videosunu atarım.eğer oyunu oynadıysanız oyun başlarken görmüşsünüzdür.diger bütün hareketler aynı.tabi fifa 08 in pc versiyonu için geçerli bu.ps3 ve xbox 360 ta yeni hareketler bisürü bunu şöyle yapacaksın c ye basılı tut sonra A ya hemen bas çek ama çok seri bir şekilde bas çek elin c de hala dururken ;)