Şu konuya tıkladıgımda ne kadar da ümitliydim. Site Admini açmış, Sitede görevli kişi çok iyi bir video eklemiş derken 12 sayfayı gördüm mükemmel taktikler olur diye kağıdımı kalemimi hazırladım. Gel gör ki bütün millet kendini yere atma olayına kilitlenmiş bazısı ps2mips3mü der öteki pc için nasıl olcak falan filan. aman aman işe yaradıgı sölenemez bu hareketin. kaldı ki her sayfa 5 kere anlatılmış 5 kerede sorulmuş artık sormaktan ziyade yazılanları okuyup hatayı kendinizde arasanız daha iyi olurdu.
Frikiklerden bahsedeyim azıcık.
2 Kişiyi seçiyoruz frikikte. R1+L1 Tuşuyla ardından yön tuşuyla aşağı + :x: yapıyoruz ve 1 sn içinde topa vuruoruz bu şekilde olunca 2. frikikçi topu biraz ileri atıyor 1. frikikçi ise topa sert biçimde vuruyor baraj problemi yok burada ama topa vuruş hızıyla bağlantılı sorunlar var bu yüzden iyi futbolcularla vurmanızda fayda var.
Bir diğer frikik özelliği ise
Gene 2 tane frikikçi seçiyoruz bu sefer 2. frikikçi adamımızı kullanacagımzdan çok iyi bir isim olması gerekiyor. onu seçtikten sonra sanırım yanlış hatırlamıyorsam L1+Yukarı+X yapıyoruz böylece olmadık bir anda 2. frikikçi vuruyor. Gerrard ile sürekli bu şekil gollerim oldu.
Bilinen bir özellik olabilir bunlar yazayım dedim kendini atma saçmalıgından kurtulun diye azcık değişik şeyler öğrenelim.