valenta arkadaşlar ben fifa 08 ilk yüklediimde oyunu oynuodum sonra formatladım pc yi tekrar yükledim 08 tıklıyorum ama hiçbirşey olmuyor oyun açılmıyor nedendir bilmiyorum bi bilginiz varsa sölerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
ROBERTO.CARLOS **çünkü pc formatlayınca oyunun simgesi fln dursa bile oyun silik durumda baştan yüklican abi**
azrail_148 evt yaa arkadaşlar arkadşın dediği gibi bende yükledim olmuyo açılmıyo öyle karanlık ekran çıkmıyo da ama benim ekran kartı 512 oda mı olmaz ya lütfen bi yardım edin ilginize şimdiden teşekkürler saolun
azrail_148 ya ekran kartım 512 onu nasıl açmıyo yaa lütfen ya bi yardım yaa nasıl olcak bu 256 olsa hadi neyse ama 512 bu yaa açmıyo işte karanlık ekran valla tam 5 kez tekrar tekrar yükledim ama olmuyoooo yarım edin lütfen yaa
ilkercan00 Abi ekran kartınızın boyutu istedigi kadar yuksek olsun boyutuna baqmayın opengl ozelligi 3d ozelligi cok onemli fifa 08 64 mb ekran karti istiyor ama modeli onemli modelini bana yazıp gonderin benim mesela nvidia geforce 440 mx agp 8x 256 mb ama kaldır mıyor siyah ekran cıkıyo ole kalıyor.Ama arkadaşım demiş format atmadan once kaldırıyordu şimdi kaldırmıyor onu bilemem.
serkan91 arkadaşlar bende yükledimm demosunu ama siyah ekran çıkıoo benm ekrann kartı da uyumlu dediğiniz gbi ama olmuyo nedenn yardıımm edin ya turnuvaya katılcam.._??
faty97 Orjinal Mesajı Yazan: soccergenclix.net benim 256 NVIDIA GeForce4 MX 4000 soccergenclix benim ekran kartıyla seninki aynı ve ramler de aynı.bizimkinde calısmaz ama internetten nvidia sürücüsü diye bi program war onu dene ben calıstıramadım cunku programı nası kullanıcaımı bilmiom.
72_72 fifa 08 uyumluluktann yapabilirsinizzzzzzz Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0 destekliorrrrrrrrrr 1.fifa.exe ye sağ tıklaaa ordannnnn uyumlukaa bakk ve ordaa desteklemeyii şu şeklildee yapp Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0
tahsin64 Orjinal Mesajı Yazan: 72_72 fifa 08 uyumluluktann yapabilirsinizzzzzzz Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0 destekliorrrrrrrrrr 1.fifa.exe ye sağ tıklaaa ordannnnn uyumlukaa bakk ve ordaa desteklemeyii şu şeklildee yapp Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0 COK TESEKKUR EDERIM KARDES SENINKINI DENEDIM CALISTI COK COK COK COK TESEKKURLER :):):):):):):):):):9:9.:):):)